Ελληνική υπόθεση τα Gabby Awards 2013!

Στα βραβεία Gabby έδωσε το παρόν η Έλενα Παπαρίζου, καθώς και πολλοί άλλοι επώνυμοι.
Τα εν λόγω βραβεία, διοργανώνονται κάθε δυο χρόνια στην Αμερική, όπου και βραβεύονται Έλληνες οι οποίοι ξεχωρίζουν με τη δράση τους στο εξωτερικό.
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, φορώντας ένα super sexy μαύρο φόρεμα με μακιγιάζ του Γιάννη Μαρκετάκη, κατάφερε να ξεσηκώσει την Αμερική, τραγουδώντας… νησιώτικα στο after party που ακολούθησε στα studio της Paramount Pictures.Η Έλενα, τραγούδησε ζωντανά πολλές από τις μεγάλες της επιτυχίες, με το γαστρονομικό μενού της βραδιάς να αναλαμβάνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Jenny Pulos, πρωταγωνίστρια της σειράς Flipping Out. Όπως μας πληροφορεί το star.gr, τo πάρων έδωσαν η Ολύμπια Δουκάκη, η Mελίνα Κανακαρίδη, η Patricia Field και πολλοί άλλοι.Το πρόγραμμα άνοιξε με την προβολή της ταινίας «Αν». Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν εκεί μαζί με την βραβευμένη με Όσκαρ δευτέρου γυναικείου ρόλου, Olympia Dukakis. H μεγάλη βράδια συνεχίστηκε, με την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδά Μέλινα Μερκούρη και να συγκινεί.
Ο Stan με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ανέβηκαν με τη σειρά τους, πάνω στη σκηνή για να δώσουν βραβείο στον Ελληνοκαναδό ηθοποιό Χρήστο Διαμαντόπουλο.

Τέλος, το πάρων στην εκδήλωση έδωσε και ο δημοφιλής σκηνοθέτης Grek Γαϊτάνης, ο όποιος και βραβεύτηκε καθώς και η στυλίστρια Patricia Field για την καμπανιά της «τρώγε ελληνικά» .

Πηγή: Newpost.gr