Αμετανόητος ο “Δράκος” στους αστυνομικούς – Τραυμάτισε τουλάχιστον 21 αθώες παιδικές ψυχές

Προσποιούνταν τον αστυνομικό και παρέσυρε τα κοριτσάκια από 10 έως 13 ετών!
– Η αστυνομία αναζητούσε τον Δράκο από το 2008 – Φοβούνται ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις εκτός από τις 21 καταγεγγραμένες επιθέσεις!
– Είχε αφεθεί 2 φορές ελεύθερος με περιοριστικούς όρους! – Ελεγε ότι είχε πέσει θύμα πλεκτάνης!
– Είναι παντρεμένος και πατέρας ενος 18χρονου αγοριού – Εκκρεμεί αίτημα δημοσιοποίησης των στοιχείων του

Αμετανόητος καθ΄όλη τη διάρκεια της ανάκρισης του από τους αστυνομικούς, παρέμεινε ο 40χρονος σάτυρος ο οποίος κατηγορείται για βιασμό τουλάχιστον 21 κοριτσιών, μαθητριών δημοτικού και γυμνασίου.

Ένα ανθρωπόμορφο κτήνος, που είχε καταδικαστεί σε συνολικά 37 χρόνια φυλάκισης για άλλες δύο ανάλογες υποθέσεις, και αποφυλακίστηκε πριν από το 2008, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Τότε ο 40χρονος είχε υποστηρίξει τόσο στη γυναίκα όσο και τους συγγενείς του, πως είχε πέσει θύμα πλεκτάνης των αστυνομικών αρχών που έψαχναν για εξιλαστήριο θύμα!

Στην πραγματικότητα η ελληνική δικαιοσύνη είχε επιτρέψει στον 40χρονο κούριερ, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός 18χρονου αγοριού, να εκδηλώσει ξανά τα ζωώδη ένστικτα του με θύματα αθώες παιδικές ψυχές!

Σύμφωνα με τη δικογραφία που συνέταξε η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και αποκαλύπτει σήμερα το NewsIt.gr, ο 40χρονος χαρακτηρίζεται ως:

«άτομο ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς τα αδικήματα τα οποία τέλεσε στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων, παιδιών στο σύνολό τους, κάτω των 12 χρονών. Ο κατηγορούμενος ξεκίνησε τη δράση του το 1995, γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για δράστη ο οποίος θα εξακολουθήσει και στο μέλλον την τέλεση τέτοιου είδους αδικημάτων!».

Οι διωκτικές αρχές αναζητούσαν τα ίχνη του 40χρονου από το Σεπτέμβριο του 2008, στηριζόμενοι στα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει σχετικά με τον τρόπο δράσης του.

Συγκεκριμένα εντόπιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 10 – 13 χρονών, την ώρα που έφευγαν από το σχολείο μεταξύ 13:00 και 14:30.

Κινούμενος με διαφορετικές μοτοσυκλέτες (σ.σ. παπί) και φορώντας πάντοτε κράνος διαφόρων χρωμάτων, τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών, μπαίνοντας μαζί τους στο ισόγειο.

Εκεί, φορώντας πάντοτε το κράνος και προσποιούμενος τον αστυνομικό επιδεικνύοντας κάποια έγγραφα στο πορτοφόλι του, κατηγορούσε τα τρομοκρατημένα κορίτσια για κλοπή ή κατοχή ναρκωτικών και τα εξανάγκαζε σε σωματικό έλεγχο.

Τα όσα περιγράφονται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας προς τον εισαγγελέα, δεν τα χωρά προκαλούν ανατριχίλα.

«Τις οδηγούσε σε απόμερο μέρος, συνήθως στο ισόγειο της πολυκατοικίας και ακολούθως προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους, ήτοι φιλιά, θωπείες και γλείψιμο στο στήθος, στα γεννητικά τους όργανα, εξαναγκασμό σε πεοληξία και προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας με χρήση των δακτύλων του…».

Αφού ικανοποιούσε τις ορέξεις του ο 40χρονος στη συνέχεια άρπαζε τα κινητά των παιδιών, καθώς και όσα χρήματα είχαν μαζί τους.

Ενώ, σε κάποια από τα συνολικά 21 θύματά του δε δίστασε να κλέψει τα εσώρουχά τους, που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αστυνομικών στο σπίτι του δράστη!

Παράλληλα κατόπιν εξέτασης του DNA ταυτοποιήθηκε γεννητικό υλικό του 40χρονου σε τουλάχιστον επτά από τις επιθέσεις που έκανε σε βάρος των μικρών μαθητριών, ενώ μέχρι στιγμής έχει αναγνωριστεί από τουλάχιστον έξι θύματά του.

Μία ώρα πριν από τη σύλληψη του στα Πετράλωνα το περασμένο Σάββατο, ο 40χρονος είχε επιτεθεί και ασελγήσει σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού.

Είχε ακολουθήσει το παιδί από το φούρνο της γειτονιάς και μπαίνοντας μαζί του στην πολυκατοικία, με το πρόσχημα πως είναι αστυνομικός και η μικρή είχε πάνω της ναρκωτικά, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Τρομοκρατημένο το παιδί είπε στους γονείς του τι είχε συμβεί και εκείνο με τη σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό στην Άμεση Δράση.

Λίγο μετά τις πέντε και μισή το απόγευμα αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων εντόπισαν τον 40χρονο να κινείται με τη μηχανή του επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, στο Βοτανικό. Τον παρακολούθησαν μέχρι το σπίτι του στα Πετράλωνα και την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία τον συνέλαβαν. Λίγη ώρα αργότερα το ανθρωπόμορφο τέρας αναγνωρίστηκε από το 11χρονο κορίτσι.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή, ενώ όλα τα θύματα τους έχουν τεθεί υπό την επίβλεψη παιδοψυχολόγων, οι οποίοι προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματα που άφησε στις ψυχές τους, το ανθρωπόμορφο κτήνος.

Πηγή: Newsit.gr