Αθλητικά Παρασκήνια, 2 Ιουνίου 2013

  • Γεωργίου: «Να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά»Γεωργίου: «Να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά»

    – Μπορεί ο ΠΑΣ να μην πηγαίνει για πρωτιά στα πλέι οφ, όμως ο Φώτης Γεωργίου ξεκαθαρίζει πως οι Γιαννιώτες δεν πρόκειται να χαριστούν στον ΠΑΟΚ στο ματς της Κυριακής στους Ζωσιμάδες, τονίζοντας πως θέλουν να κλείσουν όμορφα τη χρονιά.

  • Καθησυχάζουν τον κόσμο οι «κυανέρυθροι»Καθησυχάζουν τον κόσμο οι «κυανέρυθροι»

    Φώτης Καρακούσης – Ανακοίνωση με την οποία τονίζουν πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι λύσεις τόσο για το προπονητικό, όσο και για το θέμα με τον Παναγόπουλο, εξέδωσε η διοίκηση του Πανιωνίου.

  • Διχασμένο adios  vid Διχασμένο adios (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Το κοινό του “Μπερναμπέου” αποχαιρέτησε με τραγούδι, αλλά και σφυρίγματα τον Μουρίνιο που έφυγε με ρεκόρ 100άρας.

  • «Όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»«Όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

    – Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει αύριο το τελευταίο παιχνίδι στα πλέι οφ και ο συνεργάτης του Γιάννη Χριστόπουλου Γιάννης Θωμαΐδης ανέφερε πως οι Γιαννιώτες θα τα δώσουν όλα για να ικανοποιήσουν τον κόσμο.

  • Για Νταμιάο η ΝάπολιΓια Νταμιάο η Νάπολι

    Γιώργος Καραμάνος – Σε περίπτωση που πωληθεί ο Καβάνι, ο Λεάντρο Νταμιάο είναι ο εκλεκτός του Μπενίτεθ για να τον αντικαταστήσει.

  • Πανόπουλος: «Ξέχασα και τα φαρμακεία»Πανόπουλος: «Ξέχασα και τα φαρμακεία»

    – Μετά την ανακοίνωση για αδειοδοτήσεις που δίνονται για κυνήγι, ψάρεμα και ποδόσφαιρο, ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος ξαναχτυπά, λέγοντας πως ξέχασε να βάλει τα φαρμακεία!!!

  • Κοιτάει και Κωνσταντόπουλο ο ΟΦΗΚοιτάει και Κωνσταντόπουλο ο ΟΦΗ

    – Για την απόκτηση τερματοφύλακα κοιτάζουν στον ΟΦΗ με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Κρητικών.

  • «Ο ΠΑΟΚ έχει παιδικές ασθένειες»«Ο ΠΑΟΚ έχει παιδικές ασθένειες»

    – Ο Κώστας Ορφανός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές παιδικές ασθένειες, ενώ τόνισε ότι μπήκε πολύ ψηλά ο πήχης. Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου σνέφερε ότι ο νέος τεχνικός θα πρέπει να είναι ξένος.

  • Δώστε στο λαό κάργα μεταγραφέςΔώστε στο λαό κάργα μεταγραφές

    Αποδυτηριάκιας – Μπήκε το καλοκαίρι και ο Αποδυτηριάκιας, θέλει αραλίκι και κάργα μεταγραφες. Και τι μας νοιάζει αν έχουν λεφτά οι πρόεδροι; Να κόψουν το λαιμό τους.

  • Κοιτάει στην Λίβερπουλ ο ΜπενίτεθΚοιτάει στην Λίβερπουλ ο Μπενίτεθ

    – Στην αγαπημένη του Λίβερπουλ θα στραφεί ο Ράφα Μπενίτεθ για την ενίσχυση της Νάπολι. Ο Ισπανός τεχνικός σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έχει ζητήσει την απόκτηση των Σκρτελ και Άγκερ.

    περισσοτερα: http://sport.gr.msn.com/