Διπλή δολοφονία για… 150 ευρώ

Ένας 23χρονος Πακιστανός συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής για τη δολοφονία του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του, στη βίλα τους στο Αλιβέρι Ευβοίας. Ο δράστης, όπως ομολόγησε, τους σκότωσε εν ψυχρώ για να τους αρπάξει 150 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και πιστωτικές κάρτες. Για την υπόθεση συνελήφθησαν επίσης έξι ομοθενείς του, για υπόθαλψη εγκληματία.

Μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και οι υποψίες έπεσαν στα άτομα που κατά καιρούς εργάζονταν στην υπηρεσία του ζευγαριού και συγκεκριμένα στη βίλα τους στο Αλιβέρι.

Ο κύκλος των υπόπτων έκλεισε και οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε έναν Πακιστανό που δούλευε για τον 56χρονο γυναικολόγο.

Το μεσημέρι της Κυριακής τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησε το φρικτό έγκλημα.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες της κόρης του ζευγαριού να επικοινωνήσει με τους γονείς του, ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και, αρχικά, βρήκαν πεσμένη στην πισίνα στην πίσω αυλή την 54χρονη.

Όταν μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρό και τον 56χρονο γυναικολόγο. Ήταν πεσμένος μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιο και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πακιστανός πήγε στο σπίτι με το πρόσχημα ότι είχε ξεχάσει κάποια προσωπικά τους αντικείμενα, τα οποία τα χρειαζόταν.

Όταν η γυναίκα του άνοιξε την πόρτα της επιτέθηκε αμέσως και ανυποψίαστη όπως ήταν, την αιφνιδίασε και τη σκότωσε με τσιμεντένια πλάκα.

Μετά μπήκε στο σπίτι και αφού έφτασε έως το δωμάτιο που ήταν ξαπλωμένος ο γυναικολόγος, του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον πνίξει με τα χέρια. Δεν το πέτυχε και τον κτύπησε στην καρωτίδα με ένα σκουπόξυλο, με συνέπεια να τον σκοτώσει.

Ο συλληφθείς, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, περιέγραψε με ψυχρότητα και με λεπτομέρειες το πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα που διέπραξε.

Μάλιστα, ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε το σπίτι και πήρε μαζί του τα κλειδιά.

[]