…Σεισμική γκάφα ξύπνησε την Ρούλα Κορομηλά!

Δεν πίστευε ότι μιλούσε με την παρουσιάστρια! Την κάλεσε δέκα φορές και την έβαλε να βρει τη φίλη της την Παναγιώτα! Ξεκαρδιστική ιστορία!
“Και μέσα σ’ όλα προσπαθώ τόση ώρα να πείσω μια ηλικιωμένη κυρία πως παίρνει λάθος αριθμό (10 φορες στο σταθερό μου) και πως δεν είμαι η Παναγιώτα….!!! Κι ενώ μου λέει άλλο αριθμό πως καλεί το δικό μου ??? (χαχα) Τελικά, μόλις, βγάλαμε άκρη… Την έπεισα ότι δεν είμαι η Παναγιώτα και να μου πεί ενα ενα τα νούμερα να πάρω να βρώ επιτέλους αυτή την Παναγιώτα μπάς κ κοιμηθώ…”, έγραψε τα ξημερώματα στο λογαριασμό της στο Facebook η Ρούλα Κορομηλά.

Η περιπέτεια της παρουσιάστριας λόγω του πρωινού σεισμού στην Αττική δεν τελείωσε εκεί… “Έλα που δεν έκλεινε το τηλέφωνο όμως και μου φώναζε πήρεεεεεεεεες???? Αχ! κλαίω! Κλείστε κυρία Κατίνα μου, έμαθα και τ ονομά της και θα βρω την άκρη… βρήκα τον άντρα της Παναγιώτας!!! τον ξύπνησα, (χαμπάρι απο σεισμό αυτός) και τον παρακάλεσα να επικοινωνήσει με την κυρία Κατίνα (χαχαχαχαχα) γιατί έχω βρεί το μπελά μου…! είπε οκ ο χριστιανός! Παίρνω την κυρία Κατίνα να την ενημερώσω πως έκανα ότι μου είπε… πέρασαν 10 λεπτά και πάλι η κυρία Κατίνα μου ζητάει την Παναγιώτα…. έλεοοοοος … (χαχαχα) τι τραβάω… σήριαλ”!

Πηγή: zappit.gr

roula2 roula33