Συνιστώσες σε Τσίπρα: «Δεν διαλυόμαστε, εμείς σου δώσαμε το 27% στις εκλογές»

Τα… δόντια τους δείχνουν στον Αλέξη Τσίπρα οι οργανωμένες τάσεις και συνιστώσες της «αριστερής κατεύθυνσης» του ΣΥΡΙΖΑ, με τη ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αλληλεγγύη) του Αντώνη Νταβανέλλου να ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της ότι δεν πρόκειται να αυτοδιαλυθεί.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων πως:

«Απέναντι στην πίεση της ηγεσίας του ΣΥΝ για αυτοδιάλυση των “συνιστωσών” του ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΕΑ έχει δηλώσει και επαναλαμβάνει ότι δεν θα αυτοδιαλυθεί. Το 27% του Ιούνη είναι λαϊκή επιδοκιμασία στον “ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών”, όπου οι αριστερές οργανώσεις υποστήριξαν την αριστερή-ριζοσπαστική γραμμή και φυσιογνωμία».

Σε ακόμη πιο σκληρούς τόνους, δηλώνει επίσης, ότι: «Πρόβλημα “πολυγλωσσίας” και αμφισημίας σχετικά με τη γραμμή και τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκύψει και προκύπτει από τμήμα του “σταρ σύστεμ” του ΣΥΡΙΖΑ προς τα δεξιά. Απέναντι σε αυτό το τμήμα έχουμε ζητήσει, ζητάμε και θα ζητάμε, μέτρα πειθαρχίας, με στόχο να δοθεί πραγματικά προτεραιότητα στην αυθεντική έκφραση των διαθέσεων του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, την Πέμπτη 13 Ιουνίου ο κ. Νταβανέλλος θα ανοίξει την εκδήλωση-συζήτηση που θα γίνει στον Κεραμεικό, για την παρουσίαση των θέσεων της Αριστερής Πλατφόρμας ενόψει του συνεδρίου, με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokonissi

Πηγή:  iefimerida.gr