Ο διαδικτυακός φίλος ήταν τελικά ο πρώην σύζυγος

«Το Διαδίκτυο κρύβει παγίδες» υποστηρίζουν κάποιοι και ορισμένες φορές τα γεγονότα τούς επιβεβαιώνουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η υπόθεση μία γυναίκας στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία ανακάλυψε ότι ο διαδικτυακός της φίλος ήταν …ο πρώην σύζυγός της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 36χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ κι έτσι κατάφερε να προσεγγίσει την επί 11 χρόνια σύζυγό του.

Η γυναίκα συνομιλούσε μαζί του για περίπου έναν χρόνο και, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα, του είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και για τον …πρώην της.

Ο 36χρονος κατάφερε, μάλιστα, να την πείσει να μην παρουσιαστεί στο δικαστήριο όπου θα εκδικαζόταν η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του συζύγου της.

Η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συνέβαινε όταν ο πρώην σύζυγος άρχισε να εμφανίζεται σε μέρη που μόνο ο διαδικτυακός της φίλος γνώριζε ότι θα ήταν. Οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν όταν άνδρας που θεωρούσε φίλο έδειχνε να γνωρίζει στοιχεία που μόνο ο πρώην σύζυγός της ήξερε.

Τελικά, σύμφωνα με το Yahoo, ο άνδρας παραδέχθηκε την αλήθεια και τώρα η υπόθεση θα κριθεί στο δικαστήριο, αφού η γυναίκα υπέβαλε εναντίον του μήνυση για παρακολούθηση.

Newsroom ΔΟΛ