Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί τους νεοναζί – Υπονομεύει τη χώρα διώχνοντας επενδυτές

Από τη Θεσσαλονίκη ο Σαμαράς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπηρετεί τους νεοναζί ζητώντας τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών
– ”Η Ελλάδα βρίσκεται στον αστερισμό λίγο πριν την ανάκαμψη” δήλωσε ο Πρωθυπουργός
– ”Είχα επισημάνει τα λάθη του ΔΝΤ από το πρώτο μνημόνιο’
– ”Είσαι παλικάρι” του φώναξαν μεταλλωρύχοι – ”Η επένδυση θα προχωρήσει” απάντησε ο Σαμαράς – Δείτε video
– Δείτε φωτογραφίες από την αποθεωτική υποδοχή του Κώστα Καραμανλή

Η Ελλάδα βρίσκεται στον αστερισμό λίγο πριν την ανάκαμψη, είπε νωρίτερα από το βήμα του προσυνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ. το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Η τρικομματική κυβέρνηση έχει διαφωνίες κυρίως ιδεολογικές αλλά έχει καταφέρει μέσα σε 11 μήνες που κυβερνά να σταθεροποιήσει τη χώρα και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και σημείωσε σχετικά με το ΔΝΤ ότι, « τα λάθη τα είχαμε επισημάνει από το πρώτο μνημόνιο, αλλά σήμερα πλέον δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω και προχωράμε μπροστά».

«Το μόνο μελανό σημείο των τελευταίων χρόνων είναι οι νεοναζί» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπηρετεί τους νεοναζί όταν ζητά να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες». Κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και για το γεγονός ότι«υπονομεύει τη χώρα να βγει από την κρίση διώχνοντας επενδυτές».

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: NewsIt.gr