«Εναρξη 7ου Μεσαιωνικού Φέστιβαλ με το παιχνίδι της αναζήτησης του Δράκου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΕΝΑΡΞΗ 7ου ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 17.00, σας καλούμε να παρακολουθήσετε το  Ομαδικό Παιχνίδι της Αναζήτησης του Θρυλικού Δράκου της Ρόδου όπου 24 3μελής ομάδες θα εξερευνήσουν την Μεσαιωνική Πόλη, θα πάρουν μέρος σε συναρπαστικές δοκιμασίες. Έναρξη παιχνιδιού στην πλατεία Μουσείου.

Μη χάσετε στο τέλος του παιχνιδιού, στις 20:00, την εντυπωσιακή σκηνική Πομπή που θα διέλθει την Παλιά Πόλη (έναρξη: Πλατανάκια /πύλη Αγ. Αντωνίου – οδός Ορφέως – οδός Σωκράτους – οδός Απελλού – λήξη: πλ. Μουσείου), για την συνοδεία του νικητή στο Μεγάλο Μάγιστο του παιχνιδιού και την Τελετή Χρησμού του σε Ιππότη De Gozon, παίρνοντας ως έπαθλο ένα εντυπωσιακό σύμβολο του θρυλικού Δράκου.

Στο φετινό Παιχνίδι Αναζήτησης του Δράκου θα πάρουν μέρος πάνω από 100 άτομα. 24 3μελής ομάδες – 30 μεσαιωνικοί χαρακτήρες – 15 φωτογράφοι. Το Μεσαιωνικό Ρόδο συνεργάζεται με το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού για την υλοποίηση του Παιχνιδιού Αναζήτησης του Δράκου. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος τα μέλη κάποιων ομάδων θα ταξιδέψουν από άλλες περιοχές της χώρας λόγο της επιθυμίας συμμετοχής τους στο παιχνίδι.

Το Παιχνίδι θα καλύψει φωτογραφικά η Ομάδα Φωτογραφίας PhotOrion και άλλοι φωτογράφοι.

Για το «Μεσαιωνικό Ρόδο»

Άννα Αχιολά        Αντρέας Κακλιός

Πρόεδρος              Γενικός Γραμματέας