ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ: Κεντρί Πάγκαλου για Τσίπρα και Βενιζέλο

melissaΜε το ότι ο Αλέξης  Τσίπρας δεν γνωρίζει αγγλικά και ο Ευάγγελος  Βενιζέλος γαλλικά ασχολήθηκε σήμερα ο Θόδωρος  Πάγκαλος στην εκπομπή του στον Βήμα FM. Δεν δίστασε δε, να αποκαλέσει «κάφρο  και αγράμματο» τον Τσίπρα.

«Μεταξύ του success και του story, έβαλε ένα «”του”. Του κ. Σαμαρά, δηλαδή.  Τώρα, αυτά είναι αγγλικά; Δεν είναι καν ελληνικά. Κάφρος είναι ο άνθρωπος και  αγράμματος. Και όσοι μιλάνε ξένες γλώσσες, να προσέχουν. Διότι και ο κ.  Βενιζέλος εκεί που ήταν (στο Παρίσι), είπε “la termination violante”. Δεν  υπάρχει αυτό στα γαλλικά», είπε ο Πάγκαλος.

Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε: «Ο κ. Βενιζέλος είναι ο γνωστός άνθρωπος του Ζαππείου που είπε «ψηφίστε  εμένα και όχι τον Παπανδρέου». Συνέχισε την υπονόμευσή του, του βγήκε και έγινε  αρχηγός του «όλου ΠΑΣΟΚ», όπως έλεγε και το πήγε από το 40% στο 5%».

Είπε δε, ότι δεν ξέρει τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές: «Δεν ξέρω τι  θα κάνω! Πραγματικά δεν ξέρω… Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε ένα κόμμα του 5% και  δεν γουστάρω. Δεν το γουστάρω! Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει. Εγώ θέλω  να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να με αφήσει».

Πηγή:   iefimerida.gr