Αχαϊα: Ο πεθερός ήθελε ανταλλάγματα για να βοηθήσει τη νύφη του…

Η καταγγελία της νύφης για σεξουαλική παρενόχληση από τον πεθερό της προκάλεσε σάλο – Ο πρωταγωνιστής γλίτωσε τα χειρότερα από τον μικρό του εγγονό…

Στο εδώλιο θα καθόταν Αιγιώτης πεθερός από την πατρινή νύφη του αλλά για καλή του τύχη η νεαρή γυναίκα μετάνιωσε και προτίμησε να αποσύρει τη μήνυση που είχε καταθέσει! Ωστόσο η καταγγελία της εξετάστηκε από τις δικαστικές αρχές του Αιγίου και τελικά ετέθη στο αρχείο μετά από την δεύτερη κατάθεση που έδωσε η γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν προ μερικών μηνών. Η νεαρή Πατρινή έχει παντρευτεί Αιγιώτη, το ζευγάρι αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες και ο πατέρας του γαμπρού ήθελε να μεσολαβήσει ώστε… να τα ξαναβρούν (τελευταία ζούσαν σχεδόν σε διάσταση). Μόνο που μετά από κάποιον αριθμό επισκέψεων στο σπίτι του ζευγαριού, ο πεθερός δεν κάθισε «φρόνιμα» (σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση – καταγγελία της νύφης του).

Όπως περιέγραφε η πατρινή, άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά και στο τέλος έφθασε στο σημείο να την θωπεύσει. Σύμφωνα με το dete.gr, η γυναίκα έγινε έξω φρενών και αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία. Υπέβαλε μήνυση στον πεθερό της για σεξουαλική παρενόχληση, εκείνος βέβαια αρνείτο τα πάντα, όμως η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Για αρκετές όμως εβδομάδες η νύφη πιεζόταν να ανακαλέσει και τελικά φαίνεται πως την έπεισαν. Όπως μαθεύτηκε, σκεπτόμενη το μικρό της παιδί και τον ντόρο που θα δημιουργείτο από το γεγονός πως θα καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο πεθερός της και μάλιστα με τέτοια κατηγορία, θέλησε να ανακαλέσει.

Ετσι προέβη σε δεύτερη κατάθεση στην οποία τόνισε πως δεν επιθυμεί την δικαστική συνέχιση της καταγγελίας της. Βέβαια επανέλαβε ότι όντως ο πεθερός της την παρενόχλησε σεξουαλικά, πως την θώπευσε όμως παρ΄ όλα αυτά… αναιρεί την πρώτη της κατάθεση.

Με βούλευμα, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Το ζευγάρι εξακολουθεί να ζει χωριστά ενώ ο πεθερός… δεν έχει ξαναπατήσει το πόδι του στο σπίτι της νύφης του. Ωστόσο η πεθερά της νύφης ενημερώθηκε άμεσα για το περιεχόμενο της καταγγελίας, και ξεκίνησε διαδικασία… διαζυγίου με τον άνδρα της.