Η Ελλάς ως Capitalist Natura!!!

Εικόνα του χρήστη Panos Evangelopoulos
  • Panos Evangelopoulos
    panos@evangelopoulos.gr

Στην Ελλάδα σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουμε το ακριβότερο ηλεκτρικό ρεύμα, το ακριβότερο πετρέλαιο, την ακριβότερη βενζίνη, το ακριβότερο αέριο, την βαρύτερη φορολογία, την πολυπλοκότερη και αντιφατικότερη πολυνομία που συντηρεί μια αισχρή γραφειοκρατία, το μεγαλύτερο δημοσιονομικό έλλειμμα, το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος.

Άντε να κάνεις επιχείρηση, εργοστάσιο, επενδύσεις και να περιμένεις κέρδη…

Ελλάδα, μία πραγματικά Capitalist Natura!

Όταν με κάλεσαν για να μιλήσω στο Βερολίνο τον περασμένο Φεβρουάριο τους είπα, αν θέλετε να κρατάτε με την βαριά φορολογία και το βαρύ χρέος την Ελλάδα γονατισμένη τότε η Ελλάς θα είναι συνεχώς επαίτης και θα σας απομυζά δάνεια επί δανείων.

Εάν όμως θέλετε η Ελλάδα να σηκωθεί και να δουλέψει για να απογειωθεί η οικονομία της τότε θα πρέπει οι Έλληνες πολιτικοί να νοικοκυρέψουν τα δημοσιονομικά και να σμικρύνουν τον δημόσιο τομέα αλλά και εσείς να μας μειώσετε το χρέος και να αφήσετε του έλληνες πολιτικούς να μειώσουν την φορολογία παντού. Στους έμμεσους φόρους, στους φόρους εισοδήματος, στους φόρους περιουσίας.

Μοναδική ελπίς ως εφαρμογή πολιτικής σήμερα είναι αυτό που έκανε ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας.Κύριοι μέχρι το βράδυ η ΕΡΤ θα παύσει να υπάρχει.

Και αυτό που θα κάνει η Μέρκελ μετά την θριαμβευτική της νίκη τον Σεπτέμβριο.

Περικοπή του χρέους με κάποια κατάλληλη μορφή και δικαιολογία.

Εκτός και αν έρθουν νέες αριστερές δυνάμεις, οπότε πάμε για άλλα απρόβλεπτα και απίθανα.

Ωραία!!!

Πάνος Ευαγγελόπουλος