Θρήνος για τις 16χρονες βολεϊμπολίστριες και την 41χρονη οδηγό που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στον Αγ. Στέφανο

Δεν χωράει εύκολα ο νους την απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Αγιο Στέφανο και έμελλε να κοστίσει τη ζωή σε τέσσερις 16χρονες φίλες και τη μητέρα της μίας, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω σε ΙΧ, σε έναν τοίχο και μετά αναποδογύρισε.

Οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν στην περιοχή για να βοηθήσουν βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα, καθώς οι τέσσερις φίλες και η 41χρονη οδηγός του οχήματος κείτονταν νεκρές.

Η μεταφορά τους στο ΚΑΤ έγινε άμεσα, απλά για να διαπιστωθεί λίγη ώρα αργότερα ο θάνατός τους.

Οι τέσσερις φίλες, αθλήτριες στην ομάδα βόλεϊ του Αγίου Στεφάνου και μαθήτριες της πρώτης Λυκείου, είχαν βρεθεί σε αποχαιρετιστήριο πάρτι που έκανε η τρίτη λυκείου και κάποια στιγμή κουράστηκαν και θέλησαν να φύγουν.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες η μητέρα της μίας από προσφέρθηκε να πάει να τις πάρει με το αυτοκίνητο και να τις επιστρέψει στα σπίτια τους.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα έγινε το μοιραίο, καθώς, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε σταθμευμένο ΙΧ, μετά σε έναν τοίχο και στη συνέχεια αναποδογύρισε με αποτέλεσμα και οι πέντε επιβαίνοντες να βρουν τραγικό θάνατο.

Το άκουσμα της τραγικής είδησης, γέμισε πίκρα και λύπη γνωστούς και φίλους των τεσσάρων κοριτσιών και της 41χρονης οδηγού.

troxaio-1

 

Συλλυπητήρια της ΕΟΠΕ

Για τον άδικο χαμό των τεσσάρων νεαρών αθλητριών της ομάδας των βορείων προαστίων, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σοκαρισμένη, όπως και όλος ο κόσμος του αθλήματος, από την είδηση του τραγικού δυστυχήματος στον Άγιο Στέφανο Αττικής, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.

Παράλληλα, η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων και ανακοινώνει ότι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των άτυχων κοριτσιών».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Στις 03.00 ώρα σήμερα ΙΧ  αυτοκίνητο, με οδηγό 41χρονη που κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, στο ύψος του αριθμού 39, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε σταθμευμένο Ι.Χ. και στη συνέχεια σε τοίχο, με συνέπεια την ανατροπή του επί της οδού.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 41χρονης οδηγού του αυτοκινήτου, καθώς και των τεσσάρων 16χρονων  κοριτσιών που επέβαιναν σε αυτό.

Προανάκριση, για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς».

\troxaio2

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:Newpost.gr, iefimerida.gr. fimotro.blogspot.com