Αθλητικά παρασκήνια, 26 Ιουνίου 2013

  • Ανακοίνωσε Μινιολέ η ΛίβερπουλΑνακοίνωσε Μινιολέ η Λίβερπουλ

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Σιμόν Μονιολέ. Ο Βέλγος γκολκίπερ υπέγραψε “πολυετές” συμβόλαιο, ενώ η Σάντερλαντ πήρε 10,5 εκατ. ευρώ.

  • «Στην Γιούβε ο Τέβες»!«Στην Γιούβε ο Τέβες»!

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Ο Κάρλος Τέβες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους! Η Μάντσεστερ Σίτι θα λάβει 9 εκατ. ευρώ συν 3 σε μπόνους, ενώ ο Αργεντίνος θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο.

  • Με κόσμο και όνειρα η πρώτη του ΟΦΗΜε κόσμο και όνειρα η πρώτη του ΟΦΗ

    Φώτης Καρακούσης – Ιδανική πρεμιέρα για τον ΟΦΗ, καθώς στην επίσημη πρώτη της ομάδας βρέθηκαν πάνω από 3.500 φίλαθλοι αποθεώνοντας Δερμιτζάκη, Γκαλέτι και τους υπόλοιπους. Όνειρα για καλή χρονιά από τους Ηρακλειώτες.

  • Αλλιώς περίμεναν την πρώτη οι Γιαννιώτες...Αλλιώς περίμεναν την πρώτη οι Γιαννιώτες…

    – Ο… αποκλεισμός από την Ευρώπη είχε αντίκτυπο στην επίσημη πρώτη του ΠΑΣ Γιάννινα και του Σάββα Παντελίδη. Οι φίλοι της ομάδας δεν έφτασαν τους 100, καθώς το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτης!

  • Παρέμεινε Ομιλίτης ο ΜπούρμποςΠαρέμεινε Ομιλίτης ο Μπούρμπος

    – Στον ΟΦΗ θα παραμείνει ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο έμπειρος δεξιός μπακ έδωσε το παρών στην επίσημη πρώτη και με δηλώσεις του επισήμανε πως έγινε αυτό που ήθελε.

  • Γκαλέτι: «Θα δώσω το 100%»Γκαλέτι: «Θα δώσω το 100%»

    – Το κεντρικό πρόσωπο στην σημερινή πρώτη του ΟΦΗ ήταν χωρίς αμφιβολία ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με τον Αργεντίνο να λέει πως είναι έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

  • Ιντζίδης: «Να με πιστέψει ο προπονητής»Ιντζίδης: «Να με πιστέψει ο προπονητής»

    – Να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει ο νεοαποκτηθείς με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ Χρήστος Ιντζίδης.

  • Παρέμεινε στον Πλατανιά ο ΔημήτρηςΠαρέμεινε στον Πλατανιά ο Δημήτρης

    Φώτης Καρακούσης – Σε συμφωνία με τον Άλκη Δημήτρη για παραμονή του και την ερχόμενη χρονιά ήρθε ο Πλατανιάς. Την χαρά του για την ανανέωση εξέφρασε ο 33χρονος αμυντικός.

  • «Δικαίωση για τον Πανόπουλο η Ευρώπη»«Δικαίωση για τον Πανόπουλο η Ευρώπη»

    – Ο τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Καραγεωργίου μιλώντας για την έξοδο στην Ευρώπη της ομάδας του επισήμανε πως δεν είναι θέμα τύχης, αλλά υπευθυνότητας, σοβαρότητας και δικαίωσης για τον Χρήστο Πανόπουλο.

  • Ο αλλιώτικος Ιβάν Σαββίδης Ο αλλιώτικος Ιβάν Σαββίδης

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, άκουσε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και σκάει με μια Ελλάδα που δεν λέει να αλλάξει μυαλό.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/