Μεθούσε τα παιδιά φίλων της και συνευρισκόταν μαζί τους ερωτικά

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι δικαστές, όταν η Courtney Sue Reschke από το Αϊντάχο των ΗΠΑ παραδέχτηκε μπροστά στους -πρώην- φίλους της κατά την διάρκεια δίκης, πώς … μεθούσε τα παιδιά τους και…. συνευρισκόταν μαζί τους σεξουαλικά.

Η Courtney, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, είχε έρθει σε επαφή με τα ανήλικα παιδιά αρκετών φίλων της και μάλιστα αρκετές φορές, αφού πρώτα τους έδινε να καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο χώρο που συνευρισκόταν με τα ανήλικα αγόρια βρισκόταν και συνήθως και ένα μωρό, το οποίο δεν διευκρινίστηκε αν ήταν δικό της ή όχι.

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 20 χρόνια φυλάκιση για συνολικά 11 κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ήταν παιδική κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

«Φέρθηκα χαζά και αμελώς. Θέλω το δικαστήριο να γνωρίζει πως διέπραξα αυτά τα εγκλήματα και αξίζω να τιμωρηθώ», είπε η ίδια πριν την έκδοση της απόφασης.

Ωστόσο,και άλλο παρόμοιο περιστατικό έχει αναστατώσει τη Μασαχουσέτη. Εδώ και 21 μήνες μία δασκάλα  συνελήφθη γιατί έδινε ουσίες…σε έναν 13χρονο μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια παρενοχλούσε σεξουαλικά. Μάλιστα όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες η δασκάλα είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι περισσότερες από 300 φορές.

Η Κριστίν Μακάλουν, ομολόγησε τις πράξεις της και στην απολογία της πως την πρώτη φορά που έκανε σεξ με τον 13χρονο ήταν αφού του είχε δώσει πρώτα να δοκιμάσει αλκοόλ και μαριχουάνα.
Ο μικρός όπως φάνηκε όμως δεν είχε καμία διάθεση να εγκαταλείψει τη δασκάλα και ξεκίνησε να κάνει μαζί της ιδιαίτερα μαθήματα, μάλιστα έπαιρνε μαζί του και τον αδερφό του. Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ο μικρός ερωτεύτηκε μία συμμαθήτρια του και εγκατέλειψε τη δασκάλα. Αυτό όμως δεν άρεσε στην τελευταία και πίεζε τον ανήλικο να γυρίσει στην αγκαλιά της. Τότε ο νεαρός μαθητής τα αποκάλυψε όλα στον πατέρα του και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.