Ο Αντώνης Σαμαράς υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Γιάννη Αντετοκούμπο

Ο Αντώνης Σαμαράς υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Γιάννη Αντετοκούμπο με την οικογένειά του και τον ευχαρίστησε για τη χαρά που δίνει στους Έλληνες.

Ο Πρωθυπουργός δέχτηκε τον Γιάννη Αντετοκούμπο, τον Έλληνα μπασκετμπολίστα που επιλέχθηκε στην υψηλότερη θέση του ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο φτάνει στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο φτάνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αντώνης Σαμαράς ευχαρίστησε τον νεαρό παίκτη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ:

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Γιάννης Αδριανός συνόδευσαν τον Γιάννη Αντετοκούμπο.
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Γιάννης Αδριανός συνόδευσαν τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

 

“Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που τιμάς τα εθνικά μας χρώματα. Θέλω να σε ευχαριστήσω και να σου πω ότι είναι μεγάλη συγκίνηση, όλος ο Ελληνικός λαός έχει δει το πόσο αγωνίστηκες από μικρό παιδί, για να βοηθήσεις τα αδέλφια σου και έχεις γίνει παράδειγμα για πολλούς. Και θέλω να σου πω με μεγάλη συγκίνηση και κάτι ακόμα: Να το βγάλω, όπως το αισθάνομαι: Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου.

Να είστε καλά, να είστε δυνατοί. Μας δίνεις πολύ μεγάλη χαρά και ευχαριστώ για το καπέλο. Θα σε παρακολουθούμε. Και ήθελα να ξέρετε ότι για μας είναι μια μέρα χαράς που σε βλέπουμε και όλη η Ελλάδα είναι πολύ συγκινημένη μαζί σου. Ευχαριστούμε εκεί που σηκώσατε τη σημαία με τον αδελφό σου. Τους δείξατε έξω και λίγο Ελλάδα.

Θα ήθελα να σου δώσω και ένα εικόνισμα το Άξιον Εστί, να σε φυλάει στις δύσκολες ώρες που θα έχεις εκεί, να τις κάνει πιο εύκολες.”