Μετά τη συντριβή στο Σαν Φρανσίσκο, άλλο ένα αεροσκάφος της Asiana με πρόβλημα!

ASIANA_533_355

Πτήση της αεροπορικής εταιρείας Asiana Airlines, που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι από την Σανγκάη με προορισμό την Σεούλ, καθυστέρησε ύστερα από τον εντοπισμό διαρροής καυσίμου από το αεροσκάφος τύπου Airbus A330, ενώ τροχοδρομούσε στον διάδρομο απογείωσης – προσγείωσης.

Υπάλληλος της διεύθυνσης εξυπηρέτησης πελατών του διεθνούς αεροδρομίου Πουντόνγκ -του μεγαλύτερου αεροδρομίου της πόλης- δήλωσε ότι η πτήση που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει περίπου το μεσημέρι θα καθυστερήσει μέχρι νεωτέρας.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στη Σεούλ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το συμβάν και θα φροντίσει να ενημερωθεί, ενώ αξιωματούχοι του αεροδρομίου εξετάζουν την υπόθεση.

Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της εταιρείας Sina αναφέρει ότι η διαρροή σημειώθηκε κοντά στο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους και ότι εξαιτίας της σταμάτησε να λειτουργεί ο κινητήρας του την ώρα που τροχοδρομούσε.

Το περιστατικό σημειώνεται μετά την συντριβή αεροσκάφους της Asiana κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο την περασμένη εβδομάδα κατά την οποία σκοτώθηκαν δύο νεαρές Κινέζες και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 180 άνθρωποι.