Αθλητικά Παρασκήνια, 12 Ιουλίου 2013

  • Προς Ισπανία μέσω... Ουντινέζε ο Καρνέζης!Προς Ισπανία μέσω… Ουντινέζε ο Καρνέζης!

    – Κοντά στη μετακίνησή του στη Γρανάδα με δανεισμό από την Ουντινέζε φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης, αφού οι Ιταλοί κατέθεσαν πρόταση 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, που δείχνει θετικός.

  • Προβάρει... τα πράσινα ο ΝάνοΠροβάρει… τα πράσινα ο Νάνο

    – Σε συμφωνία με τον Μαριάνο Γκονζάλεθ Νάνο έχει έρθει ο Παναθηναϊκός και το μόνο που απομένει για να φορέσει τα πράσινα, είναι να επιβεβαιωθεί πως έχει μείνει ελεύθερος.

  • Θρύλος για Κολοβό και ΤζαβέλαΘρύλος για Κολοβό και Τζαβέλα

    Διονύσης Δελλής – “Διπλό” ελληνικό σενάριο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλα, ενώ “βλέπουν” και τον Δημήτρη Κολοβό του Πανιωνίου. Γράφει ο Διονύσης Δελλής

  • Πρόβλημα με ΤόσκαΠρόβλημα με Τόσκα

    – Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου. Πρόβλημα με Τόσκα, την Παρασκευή οι διεθνείς. Αλλαγές στα φιλικά.

  • Η Monopoly με το δημόσιο χρέος του ΠΑΟΚΗ Monopoly με το δημόσιο χρέος του ΠΑΟΚ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος κοιτάζει στο παρασκήνιο του παιχνιδιού που παίζεται ανάμεσα σε κυβέρνηση και Ιβάν Σαββίδη για τις παλιές οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο.

  • Άριστο κλίμα, ορεξάτοι Ίλιτς-ΒελλίδηςΆριστο κλίμα, ορεξάτοι Ίλιτς-Βελλίδης

    Θοδωρής Βασίλης – Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι. Το κλίμα στους Ηπειρώτες είναι το ιδανικό με τους Ίλιτς και Βελλίδη να κλέβουν τις εντυπώσεις.

  •  Σκέφτεται ανανέωση ο Λιάγιτς Σκέφτεται ανανέωση ο Λιάγιτς

    Θοδωρής Βασίλης – Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Άντεμ Λιάγιτς. Κι ενώ ο Σέρβος έδειχνε έτοιμος να μετακομίσει στην Μίλαν, δεν αποκλείεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα.

  • Στην ΑΕΚ ο Μιχαλόπουλος  vid Στην ΑΕΚ ο Μιχαλόπουλος (vid)

    Γιώργος Βροντάκης – Η ελληνική παροικία στην Κύπρο μεγαλώνει καθώς ο Ηλίας Μιχαλόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Λάρνακας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

  • Παίρνει Γιονάν η ΚαλλονήΠαίρνει Γιονάν η Καλλονή

    – Έναν παλιό γνώριμο ετοιμάζεται να φέρει η Καλλονή. Ο Οι νεοφώτιστοι είναι μία ανάσα από την απόκτηση Γιον Αντονι Γκαρσία ή αλλιώς Γιονάν.

  • Μπάγερν, η λάθος επιλογή!Μπάγερν, η λάθος επιλογή!

    Ball Boys – Ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος γράφει για την προφανή συμφωνία Τιάγκο-Πεπ και τη “Βαβέλ” της μεσαίας γραμμής των Βαυαρών.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/