Νέα “Μανωλάδα” στον Έβρο – Του ζήτησαν τα δεδουλευμένα και έβγαλε την καραμπίνα!

Τη “δόξα” των αδίστακτων πιστολέρο στη Μανωλάδα φαίνεται πως… ζήλεψε ένας 44χρόνος κτηνοτρόφος από τις Φέρες του Ν. Έβρου, που δεν δίστασε να βγάλει την καραμπίνα του και να απειλήσει τη ζωή δύο Βουλγάρων που πήγαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα του πατέρα τους.

Όπως γράφει το ThrakiToday, τα δύο αδέλφια, Βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 26 και 24 χρόνων πήγαν με το αυτοκίνητό τους το πρωί της Πέμπτης στην κτηνοτροφική μονάδα του 44χρόνου σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, στις Φέρες, ζητώντας από αυτόν να τους καταβάλει τα χρήματα που όφειλε στον πατέρα τους.

Ο δράστης παραδόθηκε την επόμενη μέρα

Ο 44χρόνος όχι μόνο δεν αναγνώρισε το χρέος του, αλλά σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, απείλησε τον έναν εκ των δύο Βουλγάρων με την κυνηγετική του καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

Μάλιστα, όταν οι δύο Βούλγαροι τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο τους, ο 44χρόνος πυροβόλησε μία φορά προς αυτό, προκαλώντας φθορές στο όχημα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το πρωί της Παρασκευής ο 44χρόνος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε στις αρχές.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

newsit.gr