Βοιωτία: Εφιάλτης στις φυλακές για τη μητέρα που σκότωσε το μωρό της!

Στις γυναικείες φυλακές της Θήβας κρατείται η 31χρονη γυναίκα που σκότωσε το τριών μόλις μηνών αγοράκι της, το οποίο στη συνέχεια έβαλε στην κατάψυξη

Η γυναίκα, που έχει άλλα δύο παιδιά, δίδυμα, στην απολογία της δήλωσε πως δεν ήθελε να σκοτώσει το σπλάχνο της και πως έχει μετανιώσει. Το μωρό, όπως υποστήριξε η 31χρονη, έκλαιγε και δεν έτρωγε με αποτέλεσμα να το χτυπήσει στο πρόσωπο δύο φορές και να το τοποθετήσει με δύναμη στο παρκοκρέβατο, που δεν είχε όμως στρώμα!

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (06-07-2013), ωστόσο αποκαλύφθηκε τρεις μέρες μετά, όταν επέστρεψε στο σπίτι ο πατέρας του παιδιού. Το φρικτό έγκλημα ωστόσο ανέδειξε για μια ακόμα φορά την απουσία της πολιτείας και το έλλειμμα της περιοχής σε δομές πρόνοιας για τους ανθρώπους με ψυχικά νοσήματα.

Δύσκολες στιγμές στις γυναικείες φυλακές για την παιδοκτόνο

«Είναι θύμα κι αυτή, όπως και το παιδί, το οποίο θα μπορούσε να είχε προστατευθεί από το κράτος και τις κοινωνικές υπηρεσίες. Θεωρώ ότι έχουν ευθύνες, από τη στιγμή που είχαν ειδοποιηθεί πριν έναν χρόνο από το «Χαμόγελο του παιδιού» και η Εισαγγελία και οι αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά δυστυχώς, φθάσαμε σε αυτό το έγκλημα. Ηθικός αυτουργός είναι πρώτα η πολιτεία και μετά η μάνα», ανέφερε η συνήγορος της 31χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με την οργή γυναικών που κρατούνταν στις φυλακές. Άκουσε βαριές κουβέντες και κάποιες επιχείρησαν να την λιντσάρουν. Η ίδια που δείχνει να τα έχει χαμένα επαναλαμβάνει πως δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί της.

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr
”Με είχαν βιάσει στα παιδικά μου χρόνια”

Η κατηγορούμενη, υποστήριξε, είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Είπε, σύμφωνα με το dete.gr και το thebest.gr, ότι υπήρξε εσώκλειστη για χρόνια σε ιδρύματα. Μάλιστα φέρεται να αποκάλυψε στον εισαγγελέα, πως όταν ήταν ανήλικη είχε πέσει θύμα βιασμού από συγγενικό της πρόσωπο…