Η Ευγενία Μανωλίδου μιλά για τα μιούζικαλ, την τηλεόραση… και τον Άδωνι Γεωργιάδη

 Μετά την επιτυχία της συναυλίας «Musical, Αγάπη μου!» στην Αθήνα, η Ευγενία Μανωλίδου με τον Παναγιώτη Πετράκη, τη Σία Κοσκινά, τον Γιάννη Φίλια και την Ευδοκία Μωυσίδου βρέθηκαν στο Ναύπλιο.

Έτσι όσοι το Σάββατο το βράδυ βρέθηκαν στο φάρο του λιμανιού του Ναυπλίου απόλαυσαν αγαπημένα τραγούδια από πασίγνωστα μιούζικαλ με θέα το υπέροχο Μπούρτζι. Την ίδια συναυλία θα έχουν την ευκαιρία αύριο Τρίτη να απολαύσουν όσοι είναι στην περιοχή των Ιωαννίνων αφού οι μελωδίες των μιούζικαλ θα ακουστούν στο Θέατρο Φρόντζου της Ε.Η.Μ. Τα έσοδα μάλιστα από τη συναυλία «Musical, Αγάπη μου!» στα Ιωάννινα θα δοθούν στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς ΕΛΕΠΑΠ και Αντικαρκινική Εταιρεία. Μιλώντας με την Ευγενία Μανωλίδου για το πώς λήφθηκε αυτή η απόφαση, μου είπε πως

«Η πρόταση έπεσε στο τραπέζι τον Φεβρουάριο και μας ενθουσίασε. Γνωρίζαμε πολύ καλά τον άθλο που κάνουν οι δυο αυτές εταιρείες εδώ στα Ιωάννινα. Έτσι, εδώ και 4 μήνες δουλέψαμε οργανωμένα και συστηματικά έτσι ώστε να εξασφαλιστούν τα έξοδα των μουσικών και των τεχνικών και να μπορέσουμε να προσφέρουμε το σύνολο των εσόδων σε αυτούς τους δυο φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

-Τα τελευταία χρόνια που απέχετε από την τηλεόραση, επικοινωνείτε με τον κόσμο μέσα από τη μουσική. Σας λείπει η τηλεόραση;

Η τηλεόραση δεν μου λείπει γιατί δεν έχω καθίσει από πέρυσι καθόλου. Η μία μουσική συνεργασία διαδέχεται την άλλη, υπάρχουν ιδέες και δημιουργία και εγώ δουλεύω πολύ σκληρά για να ανταπεξέλθω.

-Στον κόσμο λείπετε; Και μην μου πείτε… να ρωτήσω αυτούς! Τι σας λένε μετά τις συναυλίες;
Ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του μετά από κάθε συναυλία. Κάποιοι λένε ότι θέλουν να με βλέπουν και στην τηλεόραση, κάποιοι ότι με προτιμούν στη σκηνή.

-Μετά την αυριανή συναυλία στα Ιωάννινα ακολουθούν αυτές στους Δελφούς, τη Σπάρτη και τη Σύρο. Ωστόσο έχω μάθει ότι συζητάτε να ανέβει και το χειμώνα ξανά στην Αθήνα. Ισχύει ή είναι… φήμη;

Ισχύει! Μας έχουν ήδη προσκαλέσει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε παντού! Μετά τη Σύρο (2 και 3/8) θα ολοκληρώσουμε την καλοκαιρινή μας περιοδεία στο Κηποθέατρο Παπάγου (23/8). Και θα ξεκινήσουμε πάλι το χειμώνα.

-Και πέρα από το «Musical, Αγάπη μου!», τι ετοιμάζετε; Μουσικά και… τηλεοπτικά;
Το «Musical, Αγάπη μου!» μας άνοιξε τη όρεξη για πολλές ακόμη ευχάριστες και πρωτότυπες μουσικές συνεργασίες. Είμαι ενθουσιασμένη και ευγνώμων!

-Με δεδομένο ότι είστε σύζυγος του υπουργού Υγείας, είναι σίγουρο ότι ακούτε και… πολιτικές παρατηρήσεις. Τι σας λέει ο κόσμος στις συναυλίες σας; Ακούτε θετικά κι αρνητικά σχόλια;

Μετά από κάθε συναυλία είναι όλοι τόσο χαρούμενοι και σχολιάζουν τόσο θετικά τη μουσική μας, που δεν υπάρχει περιθώριο για κάποια άλλη συζήτηση. Όμως πολύς κόσμος στο δρόμο ή στο τηλέφωνο μου μεταφέρει τα προβλήματά του και ακόμα περισσότερος μου δίνει συγχαρητήρια γιατί η προσπάθεια του συζύγου μου έχει ήδη αρχίσει να έχει αποτελέσματα.»

Αύριο το βράδυ λοιπόν, όσοι είστε στα Ιωάννινα και στις γύρω περιοχές , είναι ευκαιρία να βρεθείτε στο θέατρο Φρόντζου της Ε.Η.Μ. αφού εκτός από τις μελωδίες και τα τραγούδια που θα απολαύσετε, τα έσοδα θα δοθούν και για τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς ΕΛΕΠΑΠ και Αντικαρκινική Εταιρεία.

Πηγή: NewsIt.gr