Μπλόκο στο κέντρο – Συγκέντρωση της ΠΟΕ ΟΤΑ στην πλ. Καραϊσκάκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ που διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα στην οποία, συμφωνα με πληροφορίες, θα συμπεριληφθούν χιλιάδες δημοτικοί υπάλληλοι όλων των ειδικοτήτων.

Συγκέντρωση μελών της ΠΟΕ ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη. ΦΩΤΟ NEWSIT
Συγκέντρωση μελών της ΠΟΕ ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη. ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι υπάλληλοι θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία προς τη Βουλή ενώ στις 8 το βράδυ η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στο Σύνταγμα με τους υπαλλήλους των Δήμων να δηλώνουν αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν ολονυχτία.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

 

Πήραν διαβεβαίωση οι δημοτικοί αστυνομικοί ότι δεν θα απολυθούν

Οι δημοτικοί αστυνομικοί που φάνηκαν να διαχωρίζουν τη θέση τους από τους υπόλοιπους εργαζόμενους στους δήμους από το πρωί πραγματοποιούν δικές τους κινητοποιήσεις.

Μητσοτάκης: όσοι προσλήφθηκαν με ΑΣΕΠ δεν έχουν λόγο να φοβούνται

Αρχικά απέκλεισαν την είσοδο της ΝΔ όπου τόσο από τον ίδιο τον υπουργό Κ. Μητσοτάκη, όσο και από τον Γραμματέα της ΝΔ Α. Παπαμιμίκο έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι θα ενταχθούν σχεδόν στο σύνολό τους σε υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης και τους Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ενώ οι υπόλοιποι θα απορροφηθούν σε υπηρεσίες των δήμων.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι στη Δημοτική αστυνομία απέκλεισαν την είσοδο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ ενώ αμέσως μετά κινήθηκαν προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

newsit.gr