Αθλητικά Παρασκήνια, 17 Ιουλίου 2013

  • Το βάρος στη τακτική ο ΟυζουνίδηςΤο βάρος στη τακτική ο Ουζουνίδης

    Φώτης Καρακούσης – Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ρίχνει το βάρος στην τακτική.

  • Πήρε και Γιάντση ο Λεβαδειακός!Πήρε και Γιάντση ο Λεβαδειακός!

    Φώτης Καρακούσης – Την απόκτηση του Δημήτρη Γιάντση ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, με τον 25χρονο επιθετικό να υπογράφει το συμβόλαιό του διάρκειας δύο ετών και την Τετάρτη να αναχωρεί για Καρπενήσι.

  • Κλείνει το φιλικό με ΡόμαΚλείνει το φιλικό με Ρόμα

    Χρύσανθος Τσαλτίδης – Μεγάλες στιγμές ετοιμάζεται να ζήσει για ακόμα μία φορά το “Κλεάνθης Βικελίδης”, καθώς εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο Άρης θα υποδεχθεί σε φιλικό αγώνα την φημισμένη Ρόμα στις 26 Ιουλίου.

  • Αποχαιρετούν το Πήλιο οι «κυανόλευκοι»Αποχαιρετούν το Πήλιο οι «κυανόλευκοι»

    Φώτης Καρακούσης – Μία και… καμία για τους παίκτες του Ατρομήτου στο Πήλιο, καθώς οι Περιστεριώτες θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη την τελευταία τους προπόνηση και θα αναχωρήσουν για την Αθήνα πριν ξαναφύγουν αυτή την φορά για Αγγλία.

  • Επιστροφή με γκολ για ΜπακασέταΕπιστροφή με γκολ για Μπακασέτα

    Φώτης Καρακούσης – Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε σε φιλικό-ξεμούδιασμα της μικτής Ευρυτανίας με 3-0, με τον Τάσο Μπακασέτα να πετυχαίνει δύο τέρματα.

  • Πρώτη για ΣολάριΠρώτη για Σολάρι

    Φώτης Καρακούσης – Δεν πρόλαβε να υπογράψει και ο Εστεμπάν Σολάρι έδωσε κανονικά το παρών και στην προπόνηση της Ξάνθης ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

  • «Με ταπεινότητα όσο πιο ψηλά»«Με ταπεινότητα όσο πιο ψηλά»

    Χρύσανθος Τσαλτίδης – Ο τερματοφύλακας του Άρη Σωκράτης Διούδης ανέφερε πως φέτος οι “κίτρινοι” θα προσπαθήσουν με σεμνότητα και ταπεινότητα να πάνε όσο γίνεται πιο ψηλά. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΡΑΒΕΤΣ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ.

  • «Ανέβηκε η ψυχολογία μου με το γκολ»«Ανέβηκε η ψυχολογία μου με το γκολ»

    – Ο σκόρερ του ενός από τα τρία γκολ του Άρη στο φιλικό με την Μπότεφ Στέλιος Τσουκάνης επισήμανε πως το τέρμα που πέτυχε του ανέβασε την ψυχολογία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΡΑΒΕΤΣ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ.

  • Και τυπικά... κοπέλι ο ΖβασίγιαΚαι τυπικά… κοπέλι ο Ζβασίγια

    Φώτης Καρακούσης – Την απόκτηση του Λίνκολν Ζβασίγια για έναν χρόνο με την μορφή δανεισμού ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. “Όνειρο για εμένα να αγωνιστώ στην Ευρώπη” ανέφερε ο 22χρονος αμυντικός από την Ζιμπάμπουε.

  • Σου χρωστάει γήπεδο ο Μελισσανίδης;Σου χρωστάει γήπεδο ο Μελισσανίδης;

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος προσπαθεί να εξηγήσει την απαίτηση ΑΕΚτσήδων να χτίσει ο Μελισσανίδης γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια, με δικά του και μόνο λεφτά και σε χρόνο dt.perissotera

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/