Οι 10 Πιο Ακριβοπληρωμένοι Ηθοποιοί Στο Χόλιγουντ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ βρέθηκε στην πρώτη θέση στην ετήσια λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών που δημοσίευσε το περιοδικό «Forbes».

 

75 εκ. δολάρια ήταν η αμοιβή του 48χρονου σταρ το διάστημα μεταξύ Ιουνίου 2012 και Ιουνίου 2013 που βρέθηκε να πρωταγωνιστεί τόσο στο «Iron Man 3», όσο και στο «Avengers». Σύμφωνα με δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, κανείς δεν μπορεί να του πάρει την πρωτιά τα επόμενα χρόνια, αν συνεχίσει να δέχεται να φοράει το κοστούμι του «Iron Μan».

 

Στη 2η θέση με 60 εκ. δολάρια βρίσκουμε τον Τσάνινγκ Τάτουμ, ο οποίος είχε χρηματοδοτήσει μαζί με τον σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ το «Magic Mike», την ταινία που ήταν εμπνευσμένη από την προσωπική του εμπειρία ως στρίπερ. Κάτι που σημαίνει ότι μοιράστηκαν εξολοκλήρου και τα 167 εκ. που έκανε αυτή στο box office.

 

Στο σίκουελ του «Wolverine», που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, οφείλει αποκλειστικά ο Χιου Τζάκμαν το ότι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 55 εκ. δολάρια.

 

Στην 4η θέση με 52 εκ. δολάρια βρίσκεται ο Μαρκ Γουόλμπεργκ που εκμεταλλεύτηκε την απρόσμενη επιτυχία του «TED», της κωμωδίας στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με ένα λούτρινο αρκουδάκι.

 

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Ντουέιν Τζόνσον, για το ρόλο του στο «Fast & Furious 6» και το τελευταίο «G.I. Joe».

 

Στην έκτη θέση ο Λεονάρντο ντι Κάπριο με μόλις 39 εκ. δολάρια, που εισέπραξε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «The Great Gatsby». Στη λίστα και ο Άνταμ Σάντλερ, με 37 εκ. δολάρια εξαιτίας της επιτυχίας του «Hotel Transylvania», που είναι και η μεγαλύτερη της καριέρας του.

 

Τη δεκάδα συμπληρώνει ο 50χρονος Τομ Κρουζ (8ος με 35 εκ. δολάρια) εξαιτίας του Jack Reacher, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον (9ος με 33 εκ. δολάρια) εξαιτίας του «Flight» και ο 61χρονος Λίαμ Νίσον (10ος με 32 εκ. δολάρια ) λόγω του «Taken».

yupiii.gr