Η Rolls-Royce ανακοίνωσε 100 νέες θέσεις εργασίας

Σε καιρούς κρίσης κάποιες εταιρίες γνωρίζουν αύξηση πωλήσεων και καταγράφουν ένα αληθινό success story.

Μπορεί η αυτοκινητοβιομηχανία να διέρχεται περίοδο κρίσης, αλλά κάποιες κατηγορίες οχημάτων (και οι κατασκευαστές τους) φαίνεται να βρίσκονται σε… διαρκή περίοδο άνοιξης.

Έτσι, η Rolls-Royce Motor Cars, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των υπερ-πολυτελών αυτοκινήτων, ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία περισσότερων από 100 νέων θέσεων εργασίας. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σαν επακόλουθο των πωλήσεων-ρεκόρ της εταιρίας κατά τα τελευταία τρία έτη και στόχο έχει την επέκταση της υπάρχουσας μονάδας παραγωγής ενόψει και της έναρξης παραγωγής της Wraith. Μάλιστα, τα στοιχεία εξαμήνου που ανακοινώθηκαν, δείχνουν πως η Rolls-Royce είναι σε καλό δρόμο για άλλη μια χρονιά με ρεκόρ πωλήσεων.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω αυτό το πρόγραμμα προσλήψεων, που κατέστη δυνατό από τη συνεχιζόμενη επιτυχία της εταιρίας μας», δήλωσε ο Torsten Müller-Ötvös, Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce Motor Cars. “Η συγκρατημένη αισιοδοξία μας στην αρχή του έτους, έχει αποδειχθεί ότι ήταν σωστή και ο στόχος μας για την επιχείρηση παραμένει ο ίδιος: συνοχή και βιώσιμη ανάπτυξη. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται με τη δημιουργία ενός σημαντικού αριθμού νέων ρόλων και την ικανότητά μας να προσελκύουμε τα καλύτερα ταλέντα σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιούμαστε. Η Rolls-Royce είναι μια μεγάλη βρετανική εταιρία με ιστορία σε βάθος χρόνων. Τώρα ανοίγουμε το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας μας και προσβλέπουμε με εμπιστοσύνη σε ένα λαμπρό μέλλον», κατέληξε ο Torsten Müller-Ötvös.

newsit.gr