Η ομογένεια της Αυστραλίας θα τιμήσει τον Πλούταρχο Δεληγιάννη

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Πλούταρχου Δεληγιάννη διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013, από παροικιακούς φορείς.

Συγκεκριμένα, την εκδήλωση διοργανώνουν η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας, ο Εργατικός Σύνδεσμος Δημόκριτος, ο Πολυεθνικός Ραδιοφωνικός Σταθμός 3ΖΖΖ (Επιτροπή Ελλήνων Εκφωνητών), ο Ελληνο-Αυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος Μελβούρνης και η Παγκόσμια Εταιρία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, οργανισμοί στους οποίους συμμετείχε ενεργά ο Πλούταρχος Δεληγιάννης.

Αναφορά στη ζωή και το έργο του θα κάνουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αντιπρόσωποι των ανωτέρω οργανισμών.

Ο Πλούταρχος Δεληγιάννης είχε αναπτύξει πλούσια παροικιακή δραστηριότητα τόσο ως μέλος όσο και συμμετέχvων σε διοικητικά συμβούλια παροικιακών οργανισμών, όπως της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας, του Εργατικού Συνδέσμου Δημόκριτος και του Ελληνο-Αυστραλιανού Πολιτιστικού Συνδέσμου.
Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου, στις 3.00 το απόγευμα, στην αίθουσα της Παναρκαδικής Αδελφότητας στο 570 Victoria St., North Melbourne.