Καναδάς: Επανεμφανίστηκε 52 χρόνια μετά την εξαφάνισή της!

Μια γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, που εξαφανίστηκε από προσώπου γης στις αρχές του 1960 σε ηλικία 25 ετών, επανεμφανίστηκε 52 χρόνια μετά στο Γιούκον του Καναδά!

Η Λούσι Τζόνσον, η οποία είναι σήμερα 77 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Σάρει, στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά το Σεπτέμβριο του 1961 και δεν βρέθηκε ποτέ, παρά τις έρευνες της αστυνομίας.

Μάλιστα, ο σύζυγός της, Μάρβιν Τζόνσον, ο οποίος πέθανε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ήταν ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του, ωστόσο η υπόθεση δεν εξιχνιάσθηκε ποτέ….

Η ιστορία μιας ακόμη (υποτίθεται) ανεξιχνίαστης εξαφάνισης πήρε αναπάντεχη τροπή, όταν η κ. Τζόνσον εντοπίστηκε από την κόρη της Λίντα Τζόνσον η οποία δημοσίευσε μια αγγελία σε μια τοπική εφημερίδα.

Στη συνέχεια, η Λίντα έλαβε μια τηλεφωνική κλήση από μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι η ετεροθαλής αδελφή της, λέγοντάς της ότι η μητέρα της ζούσε στο Γιούκον, με μια εντελώς νέα οικογένεια

Κατόπιν αυτών, οι αρχές ανακάλυψαν την 77χρονη γυναίκα… υγιέστατη. Παραμένει ασαφές ποιοι ήταν οι λόγοι που ώθησαν την κ. Τζόνσον να εξαφανιστεί εγκαταλείποντας την κόρη της και το σύζυγό της. Ένα είναι σίγουρο όμως: Έχει να δώσει πολλές εξηγήσεις τόσο στην κόρη της Λίντα όσο και στις καναδικές αρχές…