Κρήτη: Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι γνωστός επιχειρηματίας!

Ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του, από τη σύζυγο και το παιδί του – Οι αστυνομικοί παίρνουν σειρά καταθέσεων…

Νεκρός εντοπίστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι επιχειρηματίας του Ηρακλείου λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 65χρονο άντρα ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στα Λινοπεράματα.

Ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα

Ο 65χρονος τις τελευταίες ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής και οι οικείοι του τον αναζητούσαν. Σύμφωνα με το flashnews.gr, το απόγευμα η σύζυγος και ο γιος του επιχειρηματία, έφυγαν από το Ηράκλειο και πήγαν στο κέντρο διασκέδασης με την ελπίδα να τον βρουν.

Μπαίνοντας στο γραφείο του άτυχου άντρα, αντίκρυσαν τον αγαπημένο τους νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δίπλα του βρίσκονταν ένα όπλο. Ο 65χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ενώ για τις συνθήκες θανάτου του, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το πτώμα του 65χρονου και το μετέφερε στο νοσοκομείο για τη διενεργεια νεκροψίας – νεκροτομής…