Αθλητικά Παρασκήνια, 26 Ιουλίου 2013

  • Ο Καρνέζης είναι πρότυπο!Ο Καρνέζης είναι πρότυπο!

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο gazzetta.gr για τον Ορέστη Καρνέζη που κατάφερε να γίνει πρότυπο.

  • Η... μέρα του Πράνιτς!Η… μέρα του Πράνιτς!

    – Κρίσιμη ημέρα η Παρασκευή για τον Ντάνιελ Πράνιτς, με Κροάτες και Πορτογάλους να… στέλνουν τον παίκτη στον Παναθηναϊκό.

  • Πρώτη και... καλύτερη! Πρώτη και… καλύτερη!

    Φώτης Καρακούσης – Η παρθενική Ευρωπαϊκή νίκη της Ξάνθης (2-1 την Λίνφιλντ) είναι και η πιο γλυκιά καθώς έδωσε την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League! Η Σταντάρ Λιέγης επόμενος αντίπαλος!

  • Δεν ανησυχούν στον ΟΦΗΔεν ανησυχούν στον ΟΦΗ

    – Καμία ανησυχία στον ΟΦΗ αναφορικά με το θέμα της άδειας για το “Γεντί Κουλέ” με τον αντιπρόεδρο των Κρητικών Ανδρέα μανουσάκη να τονίζει πως μένουν μόνο τα τυπικά για να λυθεί το ζήτημα.

  • Να είσαι γήπεδο και να βλέπεις το replay στο κινητόΝα είσαι γήπεδο και να βλέπεις το replay στο κινητό

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος διηγείται την ιστορία του γηπέδου που σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις δωρεάν στο κινητό σε τηλεοπτική κάλυψη το ποδοσφαιρικό παιχνίδι και σε σηκώνει από τον καναπέ σου.

  • Πήρε Ερνάντεζ ο ΑστέραςΠήρε Ερνάντεζ ο Αστέρας

    Φώτης Καρακούσης – Η Βαγιαδολίδ ανακοίνωσε τον δανεισμό του 27χρονου τερματοφύλακα Ντάνι Ερνάντεζ στον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο αντί Φούλοπ είναι από την Βενεζουέλα και πέρσι είχε 24 συμμετοχές στην Πριμέρα.

  •  Έκλεισε το deal με την Άρσεναλ Έκλεισε το deal με την Άρσεναλ

    – Οι “κανονιέρηδες” άναψαν το… πράσινο φως για την παραχώρηση του Τζόελ Κάμπελ στον Ολυμπιακό για έναν χρόνο.

  • Εκτός Football League η ΛάρισαΕκτός Football League η Λάρισα

    Γιώργος Βροντάκης – Η ΑΕΛ έκανε γνωστό πως δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Football League της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-14.

  • «Έκλεισε ο Κάμπελ στον Ολυμπιακό»«Έκλεισε ο Κάμπελ στον Ολυμπιακό»

    Δημήτρης Βέργος – Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Κοσταρικανό δημοσιογράφο του Fox Deportes, Χουάν Κάρλος Αγουέρο, ο οποίος μιλάει για οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού για τον Τζόελ Κάμπελ.

  • Η αποστολή για το ματς με την ΚαλαμαριάΗ αποστολή για το ματς με την Καλαμαριά

    – Ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Ολλανδός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/