Ήττα για τον Ολυμπιακό από τη Χοφενχάιμ 4-1

Δύο ημέρες μετά την καλή εμφάνιση στο φιλικό τη Στουτγκάρδη (0-0) αλλά και με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε… προβληματικός και ηττήθηκε με 4-1 από τη Χοφενχάιμ στο δεύτερο φιλικό του επί γερμανικού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν προβληματική εικόνα και είχαν πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία εκμεταλλεύθηκαν οι Γερμανοί για να πετύχουν τέσσερα γκολ και να φτάσουν στη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Αμπραχαμ με κεφαλιά και στο 33′ ο Βόλαντ, μετά από λάθος του Σάμαρη, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Χοφενχάιμ πέτυχε ακόμη δύο γκολ στο β’ ημίχρονο, με τον Σίπλοκ στο 72′ και τον Φιρμίνο στο 76′. Το γκολ της τιμής για τους πρωταθλητές Ελλάδας σημείωσε στο 90′ ο Διαμαντάκος.

Να σημειωθεί ότι ο Τζόελ Κάμπελ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Μετζανί ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σιόβα και ήταν ο μοναδικός «ερυθρόλευκος» που έπαιξε σε όλο το 90λεπτο.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μίτσελ: Μέγιερι (46′ Γιαννιώτης), Σαλίνο (46′ Παπάζογλου), Χολέμπας (61΄ Λυκογιάννης), Μετζανί, Σιόβας (46′ Μανωλάς), Μασάντο (61′ Φέισα), Μανιάτης (46′ Ντομίνγκες), Σάμαρης (61′ Ντε Βινσέντι), Φετφατζίδης (46′ Ολαϊτάν), Κάμπελ (46′ Φουστέρ), Μήτρογλου (61΄ Διαμαντάκος).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ