Johnny Depp: Σύντομα θα αποσυρθώ

Ο Tonto στο “Lone Ranger” ίσως είναι ένας από τους τελευταίους του ρόλους. Μετά από μια λαμπρή πορεία στο χώρο του κινηματογράφου, ο Johnny Depp αποκάλυψε στην εκπομπή “Breakfast” του BBC ότισκέφτεται να αποσυρθεί από τη μεγάλη οθόνη.

Η μέτρια εισπρακτικά πορεία του “Μοναχικού Καβαλάρη” στο αμερικανικό Box Office δεν θα μπορούσε να επισκιάσει τη μοναδική ερμηνεία του στους “Πειρατές της Καραιβικής”, όμως ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε ότι θα ήθελε να κάνει πιο low profile δουλειές.

Δεν λέω ότι σταματάω σήμερα“, διευκρίνισε ο χολιγουντιανός αστέρας, “αλλά είναι κάτι που σίγουρα θα γίνει στο άμεσο μέλλον“.

Τον περασμένο μήνα δήλωσε στην εφημερίδαDaily News: “Τα τελευταία δύο χρόνια η ενασχόλησή μου με τη μουσική έχει επιδράσει καταλυτικά στην ψυχολογία μου. Είναι μια διαφυγή από πράγματα που ταλαιπωρούν τον εγκέφαλό σου”.

Πάντως, προτού εγκαταλείψει τη μεγάλη οικογένεια του Χόλιγουντ, ο 50χρονος ηθοποιός θα συμμετάσχει στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ “Into the woods”, ενώ θα υποδυθεί για πέμπτη φορά τον Captain Jack Sparrow, στους “Πειρατές της Καραϊβικής 5”!

 

NOOZ.