13χρονος σκότωσε τους αστυνομικούς γονείς του, τη θεία του και τη γιαγιά του και αυτοκτόνησε!

Ένα 13χρονο αγόρι φέρεται ότι σκότωσε τους αστυνομικούς γονείς του, τη γιαγιά του και τη θεία του και στη συνέχεια, αφού παρακολούθησε κανονικά τα μαθήματα που είχε στο σχολείο του, επέστρεψε στο σπίτι και έβαλε τέλος στη ζωή του, στη Βραζιλία.

Η υπόθεση αυτή έχει συγκλονίσει τη Βραζιλία και ιδίως το Σάο Πάουλο, όπου ζούσε η οικογένεια.

Τα πέντε πτώματα, μεταξύ των οποίων και εκείνο του παιδιού, βρέθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη μέσα στα δύο σπίτια της οικογένειας, που ήταν χτισμένα στο ίδιο οικόπεδο, στα βόρεια της πόλης.

Σε ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας διακρίνεται το αυτοκίνητο της μητέρας του 13χρονου να σταθμεύει κοντά στο σχολείο του παιδιού της, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τα δύο σπίτια, τη νύχτα της Δευτέρας, στις 01:15 (τοπική ώρα). Στις 06:30 ένας άνθρωπος, που από τις εικόνες δεν ξεχωρίζει ποιος μπορεί να είναι, βγαίνει από το αυτοκίνητο αυτό κρατώντας ένα σακίδιο και κατευθύνεται στο σχολείο.

“Από αυτό συμπεράναμε ότι το άτομο αυτό θα μπορούσε να είναι ο Μαρσέλο”, ο γιος της οικογένειας, δήλωσε στην τηλεόραση ο διοικητής της αστυνομίας του Σάο Πάουλο, Ρομπέρτο Μέιρα.

Ο έφηβος παρακολούθησε τα μαθήματα στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσε. Το μεσημέρι τον πήγε στο σπίτι του ο πατέρας ενός συμμαθητή του. Μάλιστα ο Μαρσέλο του ζήτησε να μην χτυπήσει το κουδούνι για να μην ξυπνήσει ο πατέρας του, που υποτίθεται ότι κοιμόταν.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν τουλάχιστον δύο όπλα, ένα 32άρι ρεβόλβερ μέσα στο σακίδιο του παιδιού και το υπηρεσιακό πιστόλι του πατέρα κάτω από το πτώμα του 13χρονου. Ο Μαρσέλο έφερε ένα τραύμα από σφαίρα στον αριστερό κρόταφο.

Από τη βαλλιστική και την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι τα άλλα μέλη της οικογένειας είχαν σκοτωθεί με το περίστροφο του πατέρα, τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα.

Ο διοικητής Μέιρα απέκλεισε το ενδεχόμενο να επρόκειτο για μια πράξη εκδίκησης από κακοποιούς εναντίον των γονιών, που ήταν και οι δύο αστυνομικοί. Σχολίασε μάλιστα ότι το σπίτι ήταν τακτοποιημένο και δεν υπήρχε κανένα ίχνος διάρρηξης.