Οι παραστάσεις του Θεάτρου Κούκλας στη Μεσαιωνική Πόλη‏

Το Φεστιβάλ Θεάτρου Κούκλας στη Μεσαιωνική Πόλη …

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολουθούν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του κουκλοθεάτρου τις παραστάσεις του φεστιβάλ θεάτρου κούκλας.

  «Ο Φαντασμένος Άρχοντας και τα Χρυσά Καρυδότσουφλα» από την ομάδα Κόκου Μουκλό,  εντυπωσίασε χτες το κοινό στον Προφήτη Ηλία Φιλερήμου όπου παρουσιάστηκε,  όπως και  η παράσταση «Η Λίμνη το ‘σκασε» της ομάδας Καραμπόλα, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στα χωριά Μάσσαρι και Μαλώνα.

 Ανταποκρινόμενη σε αυτό τον ενθουσιασμό, η ομάδα Κοκου Μουκλό, θα πραγματοποιήσει εκτάκτως μία ακόμα παράσταση, τα «Οικολογήματα», το Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στην όμορφη, μεσαιωνική Αυλή του ξενοδοχείου «Νικολής» στη Μεσαιωνική Πόλη, οδός Ομήρου 70.

  Παράσταση «Οικολογήματα»

 Το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 20:30, η ομάδα Καραμπόλα, θα παρουσιάσει μία τελευταία κουκλοπαράσταση «Η Λίμνη το ‘Σκασε», για όσους δεν πρόλαβαν να τη δουν, στην … ιδιαίτερα ατμοσφαιρική, κρυφή αυλή του καφέ «Ρολόι», οδός Ορφέως, στη Μεσαιωνική Πόλη.

   Tέλος, την Κυριακή, 11 Αυγούστου στις 19:00, η ομάδα Κοκου Μουκλό, θα πραγματοποιήσει εργαστήρι κατασκευής κούκλας για κουκλοθέατρο, στο Gallery Καφέ Bonito, στην οδό Κομνηνών 2. Τιμή συμμετοχής: 7ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα υλικά).

 Πληροφορίες στο Email: anna@poeessa.com

 Για την «Ποιήεσσα» και τους Συνεργάτες,

 Άννα Αχιολά

Καλλιτεχνική Υπεύθυνη Διοργάνωσης+