Ονειρεύονται “Μακεδονία του Αιγαίου” οι αδιάλλακτοι Σκοπιανοί

Η προπαγάνδα των Σκοπιανών, αλλά και  δικαής επιθυμία τους να “κατεβούν” στο Αιγαίο ώστε, διαμελίζοντας την Ελλάδα να αποκτήσουν πρόσβαση στη θάλασσα, θα ξεδιπλωθούν σε μεγάλο διεθνές συνέδριο που οργανώνει στην Αυστραλία  μια οργάνωση καταγόμενων από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που φέρει τον τίτλο AMHR (Αυστραλιανή Μακεδονική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων). Το συνέδριο θα γίνει τον επόμενο μήνα «με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από τον διαμελισμό της Μακεδονίας» όπως θρασσύτατα αναφέρει η εν λόγω οργάνωση των Σκοπιανών σην ανακοίνωσή της.

Η "ακεδονία" που ονειρεύονται οι Σκοπιανοί...

Η “Μακεδονία” που ονειρεύονται οι Σκοπιανοί… Προκλητικός χάρτης που έχουν κυκλοφορήσει!

Η συγκεκριμένη οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1984, αγωνίζεται «για την ευρύτερη Μακεδονία» και κάνει λόγο για «Μακεδονία του Αιγαίου». Υποστηρίζει, δε, πως το 1913 «η Μακεδονία διαμελίστηκε στα τρία από την Ελλάδα, την Σερβία και τη Βουλγαρία». Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, στο συνέδριο έχουν αποδεχθεί να λάβουν μέρος ακαδημαϊκοί από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη.

Στο εν λογω συνέδριο αναμένεται να αντιδράσουν όλες οι Παμμακεδονικές και άλλες ομογενειακές οργανώσεις, ενώ καλό θα είναι να αποσταλούν στους σύνεδρους – ομιλητές τηλεγραφήματα διαμαρτυρίας ομογενών μας.

Αξίζει, πάντως, να προβληματισθεί το εθνιθκό κέντρο, αλλά και η οργανωμένη ομογένεια, για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί προκειμένοιυ να παραπλανήσουν την διεθνή κοινή γνώμη και να την παρασύρουν στο άδικό τους…

Τον τελευταίο καιρό σκοπιανές οργανώσεις αναπτύσσουν έντονη δραστηριότητα προκειμένου να πείσουν την Αυστραλία να αναγνωρίσει την FYROM ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Μέσα στο πλαίσιο αυτό στάλθηκε και σε όλους τους Αυστραλούς βουλευτές ένα βιβλίο που έχει τίτλο «Το Μικρό Βιβλίο με τα Μεγάλα Ελληνικά Ψέματα» («The Little Book of Big Greek Lies») που εκδόθηκε στον Καναδά και περιέχει τις γνωστές θέσεις Σκοπιανών περί αλυτρωτισμού κ.λπ.