«Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σου»

Tα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 στην Αμερική, την Αυστραλία τον Καναδά και την Ευρώπη διοργανώνουν το Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2013 με θέμα «Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σου» και καλούν όλους τους Έλληνες του εξωτερικού να λάβουν μέρος, και να γίνουν και εκείνοι εκπρόσωποι της Ελλάδας. Στόχος του διαγωνισμού είναι να στηρίξει την Ελλάδα και να αναδείξει τις ομορφιές της, τη ζεστασιά και τη μαγευτική της ατμόσφαιρα.

Στην προσπάθεια των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 συμβάλλουν και εφέτος αγαπημένες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και του ενημερωτικού χώρου, στέλνουν τη δική τους φωτογραφία, γράφουν το δικό τους σχόλιο, μοιράζονται τη γνώμη τους για τη σημασία της Ελλάδας και συμμετέχουν εθελοντικά στην προβολή των ομορφότερων και φωτεινότερων πλευρών της χώρας μας!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο καταξιωμένος φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος θα επιλέξει την καλύτερη φωτογραφία και θα αναδείξει τον PHOTOGRAPHER 2013. Ο νικητής θα κερδίσει διαμονή 5 ημερών σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για 2 άτομα στην Ελλάδα, μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια. Το δεύτερο δώρο θα δοθεί από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους που θα ψηφίσουν μέσω του site του διαγωνισμού την καλύτερη φωτογραφία. Εκείνη με τα περισσότερα «Like» θα αναδειχθεί νικήτρια και θα χαρίσει στο φωτογράφο της τον τίτλο MOST LIKED 2013 και ένα iPad mini2!

Οι διαγωνιζόμενες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε ειδικές εκθέσεις και αφιερώματα των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 (ΑΝΤ1 Satellite, ANT1 Pacific, ANT1 Europe) στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις διαγωνισμού:www.elladaphotocontest.gr

Πηγή: Neoskosmos.com.