Την απέλυσαν και έκανε… 574 αιτήσεις για επαναπρόσληψη!

Η εμμονή της με ένα συνάδελφο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Η πρώην υπάλληλος της Wall Street δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει…

Η Ling Chan, εργαζόταν στη Ρυθμιστική Αρχή Βιομηχανικών Υποθέσεων (Financial Industry Regulatory Authority – FINRA) της Wall Street και απολύθηκε, λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης.

Αφού ζήτησε από συνάδελφο της Dan Small, να βγουν ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέντε φορές και εκείνος το αρνήθηκε, συνέχισε να τον βομβαρδίζει καθημερινά με απολογητικά γράμματα στα οποία προσπαθούσε να δικαιολογήσει το ερωτικό της πάθος. Μεταξύ άλλων παρενοχλούσε τον συνάδελφο της, μέσω κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, ενώ του χάριζε δώρα παρά την θέληση του.

Ο Small συμπλήρωσε σχετικό έντυπο περί σεξουαλικής παρενόχλησης και το παρέδωσε στον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού της FINRA. Τα υπόλοιπα, πήραν τον δρόμο τους. Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί. Τον επόμενο ενάμιση χρόνο μετά την απόλυση της, η 33χρονη έκανε αίτηση 574 φορές για 82 διαφορετικές θέσεις εργασίας στη Wall Street.

Χρησιμοποίησε μάλιστα τουλάχιστον 150 ψευδώνυμα και 11 λογαριασμούς e-mail. Τελικά δεν επαναπροσελήφθη.
Η ίδια έστειλε την ίδια περίοδο 154 επιστολές παραπόνων μέσω του online forum της FINRA, καθώς και 129 καταγγελίες στο ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου.

Σύμφωνα με το δικαστήριο που δικαίωσε την Ρυθμιστική Αρχή, η Chan έμπαινε επίσης σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού και μη περιεχομένου, όπου δημοσίευε απειλές κατά του HR της Ρυθμιστικής Αρχής, John Braut.

Μια από τις επιστολές που έστειλε στο... αντικείμενο του πόθου της
Μια από τις επιστολές που έστειλε στο… αντικείμενο του πόθου της

NewsIt.gr