16 χρόνια μετά το θάνατό της, η Diana γίνεται πάλι εξώφυλλο!

Αν ζούσε, σήμερα η Diana θα ήταν μια ευτυχής και νεότατη γιαγιά. Πριν 16 χρόνια όμως ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα της στέρησε πολλές ευκαιρίες! Με αφορμή τη γέννηση του πρίγκιπα George, γιου του William και εγγονού της Diana, το αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair τίμησε τη Diana, την πριγκίπισσα του λαού με ένα ακόμη εξώφυλλο.

/

Το τεύχος του Σεπτεμβρίου, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα, έκανε εξώφυλλο το τελευταίο πορτραίτο της πριγκίπισσας όταν πόζαρε το 1997 για τον διάσημο φωτογράφο Mario Testino.

Τα υπέροχα γαλάζια μάτια της που φαίνεται να έχει κληρονομήσει και ο William έχουν αφήσει το στίγμα τους και ο νεογέννητος πρίγκιπας George δεν μπορεί παρά να κληρονομήσει κάτι από τα γονίδιά της.

Το περιοδικό κάνει εκτενή αναφορά στους τελευταίους έρωτες της άτυχης πριγκίπισσας και ειδικότερα με τον Πακιστανό γιατρό Hasnat Khan το οποίο ήθελε να παντρευτεί όμως η σθεναρή αντίσταση της οικογένειάς του φαίνεται να ήταν εμπόδιο. Μαλιστα σύμφωνα με το περιοδικό η Diana ετοιμαζόταν ακόμη και να μετοικήσει μόνιμα στο Πακιστάν προκειμένου να είναι με τον αγαπημένο της.

Ο έρωτάς τους τελικά δεν ευδοκίμησε ίσως λόγω των αγεφύρωτων διαφορών τους και η Diana γνώρισε τον Dodi Al Fayed που ήταν και ο τελευταίος της προσωπικός σταθμός.

Με αυτά τα ζητήματα της προσωπικής ζωής της Diana άλλωστε ασχολείται και η βιογραφική ταινία που βγαίνει στους κινηματογράφους με τη Naomi Watts στο ρόλο της Lady D, γεγονός που αποδεικνύει πως όσα χρόνια κι αν περάσουν κάποια πρόσωπα δε χάνουν την αξία τους ακόμη κι αν δεν βρίσκονται εν ζωή.

TLife