Αθλητικά Παρασκήνια, 12 Αυγούστου 2013

  • Έριξε τρία και έδειξε έτοιμος...Έριξε τρία και έδειξε έτοιμος…

    Φώτης Καρακούσης – Θετική η πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ. Οι Ηρακλειώτες επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Γεντί Κουλέ της Επισκοπής με 3-0, δείχνοντας έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

  • Στο μηδέν με καλύτερους τους «κίτρινους»Στο μηδέν με καλύτερους τους «κίτρινους»

    Φώτης Καρακούσης – Ισόπαλη χωρίς τέρματα ήταν η φιλική αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Άρη στην Κομοτηνή, με τους “κίτρινους” να είναι καλύτεροι χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για τη νίκη.

  • Ποδόσφαιρο που αλλάζει τη ζωήΠοδόσφαιρο που αλλάζει τη ζωή

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την ιστορία του “Changing the Game”, ενός ντοκιμαντέρ για τη δύναμη του ποδοσφαίρου, που ολοκληρώνεται χάρη στην χρηματοδότηση από απλούς ποδοσφαιρόφιλους.

  • 10 συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό...10 συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό…

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για το αμυντικό χαφ “σκυλί” που ΔΕΝ χρειάζεται, για την ευάλωτη αριστερή πτέρυγα λόγω Βάις, για την καλύτερη μεταγραφή που θα αποδειχτεί ο Κάμπελ και πολλά ακόμη…

  • Επιμένουν για Σούνκε οι ΑργεντίνοιΕπιμένουν για Σούνκε οι Αργεντίνοι

    – Νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο ΟΦΗ επιθυμεί να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού. Οι Κρητικοί τονίζουν πως κοιτάζουν αρχικά Γάλλο στόπερ και μετά τον Αργεντίνο.

  • Όπως... Πέρσι!  vid Όπως… Πέρσι! (vid)

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Με δύο γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι η Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε εύκολα 2-0 της Γουίγκαν και κατέκτησε το Community Shield.

  • Έχει πλάνο αλλά και αδυναμίεςΈχει πλάνο αλλά και αδυναμίες

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό που κόντρα σε Λάτσιο και Νόριτς έδειξε πως έχει αγωνιστικό πλάνο, αλλά και αδυναμίες.

  • «Μπορούμε σπουδαία πράγματα με τον ΠΑΟ»«Μπορούμε σπουδαία πράγματα με τον ΠΑΟ»

    – Ο Μεχντί Αμπέιντ μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την φετινή χρονιά με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα.

  • «Ξέρουμε πού ήρθαμε»  vids «Ξέρουμε πού ήρθαμε» (vids)

    – Ο Τάσος Κυριάκος είναι από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν φέτος από τον Ηρακλή. Ο ίδιος δήλωσε στο gazzeta.gr, ότι όσο μεγαλώνει τόσο σε μεγαλύτερες ομάδες αγωνίζεται. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΑΝΣΚΟ: ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΣ, ΘΩΜΑΣ ΚΑΛΕΣΗΣ

  • «Ρώτησε για Πιάτι ο Ολυμπιακός»«Ρώτησε για Πιάτι ο Ολυμπιακός»

    Γιώργος Κοντογεώργης – Σύμφωνα με ρεπορτάζ οι Ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν το ταξίδι στη Βαλένθια και έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/