Καταδίκη για ομογενή εθισμένο στον τζόγο – Φέρεται ότι στραγγάλισε μια γυναίκα

Εθισμένος χρόνια στον τζόγο και στο ψέμα φέρεται να είναι οομογενής Στιβ Κωνσταντίνου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο της Μελβούρνης για τον φόνο της ιερόδουλης Τζάσι Μάρτιν.

Ο κατηγορούμενος είχε επίσης αποπειραθεί να στραγγαλίσει την μητριά του και ότι είχε καταχραστεί χιλιάδες δολάρια από πρώην ερωμένη του για να τα παίξει στον τζόγο, όπως δήλωσε η ίδια που τον χαρακτήρισε «σκοτεινή και προβληματισμένη ψυχή».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Κωνσταντίνου, 49 ετών, στραγγάλισε την 65χρονη Μάρτιν, όταν αυτή πήγε να του ζητήσει 8.500 δολάρια που του είχε δώσει δανεικά. Στη συνέχεια της αφαίρεσε κόσμημα που φορούσε, το οποίο πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο, τύλιξε το κορμί της σε σεντόνι και το πέταξε σε θαμνώδη περιοχή του Πορτ Μέλμπουρν.

Ο ίδιος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είναι αθώος και πως το θύμα «αυτοστραγγαλίστηκε» κατά τη διάρκεια «μιας ακραίας ερωτικής τους πράξης».

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις και είπε πολλά ψέματα. Αργότερα δικαιολογήθηκε λέγοντας πως «πανικοβλήθηκε» και δεν ήξερε τι έκανε. Η ποινή του θα ανακοινωθεί πιθανότατα την Τετάρτη.