Άγρυπνες νύχτες ζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά τη γέννηση του γιου του – Η πρώτη συνέντευξη

Ο νεογέννητος πρίγκιπας Τζορτζ, ο γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, είναι ένας μασκαρατζίκος που κάνει δύσκολη τη ζωή των γονιών του κρατώντας τους άγρυπνους τις νύχτες και επειδή χρειάζεται συνεχώς να του αλλάζουν την πάνα, αποκάλυψε ο ξενυχτισμένος πατέρας, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Sit

Ο Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις, που γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 22 Ιουλίου, είναι ένας κατεργαράκος, όπως τον χαρακτήρισε ο πατέρας του μιλώντας στο CNN. Μου θυμίζει τον εαυτό μου ή τον αδελφό μου όταν ήμασταν μικροί, δεν είμαι απολύτως σίγουρος ποιον από τους δύο. Όμως τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής, είπε παραδεχόμενος ότι ο γιος του αρνείται πεισματικά να πάει για ύπνο, κάτι που είναι ένα μικρό πρόβλημα.

Ο 31χρονος πρίγκιπας αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν που άλλαξε την πρώτη πάνα του μωρού. Άλλαξα την πρώτη πάνα, αυτό είναι ένα είδος παράσημου. Όλες οι μαίες ήταν από πάνω μου και έλεγαν: καν\’ το, καν\’ το.

Prince
HRH

Ο Ουίλιαμ μίλησε για τα έντονα συναισθήματα που του προκάλεσε η γέννηση του Τζορτζ αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς, ιδίως την έλλειψη ύπνου. Όπως και άλλοι πατεράδες, ανυπομονώ να γυρίσω στη δουλειά για να κοιμηθώ. Ελπίζω μόνο οι πρώτες βάρδιες που θα κάνω να μην είναι νυχτερινές, αστειεύτηκε. Ο πρίγκιπας εργάζεται ως κυβερνήτης ελικοπτέρου στη μοίρα έρευνας και διάσωσης της Βασιλικής Αεροπορίας.

Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο του γυρίσματος ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί τον επόμενο μήνα και παρουσιάζει το έργο του Ουίλιαμ στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και της πανίδας της Αφρικής. Ο πρίγκιπας είπε ότι το παιδικό δωμάτιο του Τζορτζ έχει αφρικανικό θέμα και είναι γεμάτο με ελεφαντάκια και ρινόκερους ώστε ο μικρός να αισθάνεται σαν να είναι στη ζούγκλα. Δεν θέλησε όμως να σχολιάσει αν θα εμφυσήσει στο γιο του το πάθος του για την Αφρική.

Having

Προς το παρόν, το μόνο που θέλω να του κληροδοτήσω είναι να κοιμάται περισσότερο, είπε, ευχόμενος να μην χρειάζεται να του αλλάζει την πάνα τόσο συχνά.

Magic

Πηγή: TLife