Πέθανε ο πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο Άργος

Πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου, στον Πειραιά, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση ο πατέρας που πυροβόλησε στο Αργος την δεκαεπτάχρονη κόρη του ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Το κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση.

Στις 12 Αυγούστου εκτυλίχθηκε το δράμα. Ο 47χρονος επιχειρηματίας πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Αργους και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγήκαν τότε στο φως, ο επιχειρηματίας έτρωγε με την ανήλικη κόρη του σε κατάστημα της πλατείας Λαϊκής Αγοράς στο Αργος. Κάποια στιγμή που εκείνη πήγε στο περίπτερο, την ακολούθησε και την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.

Μόλις πριν από τρεις ημέρες αποκαλύφθηκε σημείωμα στο σπίτι του 47χρονου με το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, απευθύνεται στην εν διαστάσει σύζυγό του και αναφέρει ότι πήρε την απόφαση να σκοτώσει την κόρη τους για να την εκδικηθεί.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr