“Φωτιές” άναψε ο Πούτιν χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα προβληματική χώρα για επενδύσεις

“Έχουμε ενοχληθεί” ανέφερε κυβερνητική πηγή σχετικά με τις δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος χαρακτήρισε την Ελλάδα προβληματική χώρα για επενδύσεις.
Ασφαλώς και υπάρχει ενόχληση ανέφερε κυβερνητική πηγή με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «προβληματική» για επενδύσεις την Ελλάδα. Αυτό έλειπε, να θεωρούμε μειονέκτημα, ότι η Ελλάδα, μετά από τόσες θυσίες του λαού της έχει αρχίσει να προσελκύει ξένες επενδύσεις πρόσθετε η ίδια πηγή.

Κεδίκογλου: Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα για επενδύσεις
Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα για επενδύσεις είχε δηλώσει νωρίτερα στον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κληθείς θα σχολιάσει τη δημόσια παραίνεση του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν προς τους Ρώσους επενδυτές να επενδύουν στη χώρα τους αντί στο εξωτερικό. Σημειώνεται ότι ο κ. Πούτιν είχε εκφράσει την έκπληξή του που μια σοβαρή ρωσική επένδυση έγινε στην Ελλάδα που έχει οικονομικά και χρηματιστικά προβλήματα.

Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα και όπως γνωρίζετε πολύ καλά «οι επενδύσεις δεν ποδηγετούνται» είπε ο κ. Κεδίκογλου.

NewsIt.gr