$60,0000 με πολλή αγάπη στον 4χρονο Ελληνο-Αυστραλό,Λουκά

Ο 4χρονος Λουκάς Στρούζας–Rosenbaum

Ο 4χρονος Λουκάς Στρούζας–Rosenbaum

25 Aug 2013
ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το ποσόν μιλά μόνο του. Είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη της ανθρωπιάς και της ευαισθησίας, ποιοτήτων που είναι βαθιά ριζωμένες στην καρδιά των Ελλήνων της Αυστραλίας.  Μέσα σε οκτώ μέρες και από την στιγμή που κάναμε γνωστό στην παροικία μας, το μαρτύριο που ζει ο 4χρονος Λουκάς Στρούζας – Rosebaum και η οικογένειά του, στο λογαριασμό που θα στείλει τον Λουκά στην Αμερική, κατατέθηκαν εξήντα χιλιάδες δολάρια αγάπης. Ο μικρός Λουκάς διαγνώστηκε πριν από ενάμισι περίπου χρόνο με καρκίνο.

Ένας ιδιαίτερα επιθετικός όγκος, ένα «τέρας» που κανένας μας δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του, το λεγόμενο μυελοβλάστωμα, εμφανίστηκε στο τρυφερό του κεφαλάκι. Ο Λουκάς εγκλωβίστηκε πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι για 11 ολόκληρες. Άντεξε δεκάδες ώρες χημειοθεραπείας αλλά το «τέρας» δεν λέει να φύγει. Οι γιατροί του νοσοκομείου Royal Children’s δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο και τέρατα αυτού του είδους δεν ξορκίζονται με λόγια. Ξορκίζονται όμως με αγάπη και την επέμβαση μίας ειδικής θεραπείας.

Ο Λουκάς πρέπει να κάνει ειδική ραδιοθεραπεία που μόνο στην Αμερική μπορεί να γίνει και για τις έξι εβδομάδες που χρειάζονται σε νοσοκομείο εκεί το κόστος είναι τουλάχιστον $200,000.

Η αγάπη της παροικίας από μόνη της σίγουρα δεν θα εξαφανίσει το «τέρας», αλλά βοηθά και έχει βοηθήσει να το φοβίσει. Σε ένα μήνα οι γιατροί ενός αμερικάνικου νοσοκομείου θα προσπαθήσουν να το σκοτώσουν. Και είναι σίγουρο ότι η αγάπη και η ευαισθησία της παροικίας μας, οι προσφορές που δώσαμε και θα δώσουμε θα οπλίζουν την οικογένεια του Λουκά με ελπίδες και όνειρα να δουν μία μέρα τον Λουκά τους, τον Λουκά μας, άνδρα μεγάλο και γερό! Υπάρχει ακόμα χρόνος και ανάγκη για να καταθέσετε στον λογαριασμό σωτηρίας του Λουκά!

Από το «Νέο Κόσμο» και την οικογένεια του Λουκά… ένα, δύο, τρία, χίλια ΜΕΓΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλη την παροικία!

Αν θέλετε να βοηθείστε τον Λουκά μπορείτε να καταθέσετε την προσφορά σας στον παρακάτω λογαριασμό:
Bank: ANZ
Name: Irene Rosenbaum
BSB: 013365
Acc#: 284536156
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Ειρήνης Στρούζα-Rosenbaum αν θέλετε να βοηθήσετε με κάποιον άλλο τρόπο είναι strouzas@gmail.com

Πηγή: Neoskosmos.com