Η κυβέρνηση στηρίζει το Euro 2020

H ελληνική κυβέρνηση θα στηρίξει την υποψηφιότητα της Αθήνας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2020 όπως προέκυψε μετά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής με τον Υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Ο υπουργός πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός είχαν συνάντηση την Τετάρτη με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή και όπως έγινε γνωστό η Κυβέρνηση θα στηρίξει την υποβολή υποψηφιότητας της Αθήνας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020.

«Μέσα στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε το κάθε ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη, ωστόσο αντισταθμίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που θα επιφέρει στη χώρα μας μια τέτοια διοργάνωση, βλέπουμε θετικά τη σχετική πρόταση», ήταν η θέση των κκ. Παναγιωτόπουλου και Ανδριανού.

Θυμίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2020 πρόκειται να διεξαχθεί σε 20 πόλεις της Ευρώπης και η ΕΠΟ φιλοδοξεί μια από αυτές να είναι η Αθήνα.

NewsIt.gr