Θρίλερ και… διακοπή στο Άλκμααρ-Ατρόμητος! – Το πρωί της Παρασκευής η συνέχεια!

http://www.youtube.com/w- Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην ρεβάνς των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Άλκμααρ και τον Ατρόμητο
– Ο αγώνας διακόπηκε στο 59ο λεπτό λόγω πυρκαγιάς στο κεντρικό σύστημα ηλεκτροδότησης του “ΑΦΑΣ Στάντιον” με την ελληνική ομάδα να προηγείται με 1-0
– Η Ουέφα αποφάσισε να συνεχιστεί το ματς το πρωί της Παρασκευής στις 11:00
– Έξαλλοι στον Ατρόμητο με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία

Το LIVE του αγώνα

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στο κεντρικό σύστημα ηλεκτροδότηση του γηπέδου λίγο πριν το 60ο λεπτό στάθηκε αφορμή για να διακοπεί οριστικά η αναμέτρηση Άλκμααρ – Ατρόμητος για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Μόλις οι καπνοί άρχισαν να φαίνονται και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, οι άνθρωποι της Ουέφα έκαναν ένα μίνι συμβούλιο με τους επικεφαλής των δύο ομάδων και αποφάσισαν αμέσως την διακοπή του αγώνα.

Το γήπεδο εκκενώθηκε σχετικά γρήγορα, ενώ άμεση ήταν και η παρέμβαση της πυροσβεστικής που έσβησε μετά από περίπου μισή ώρα την φωτιά.

Όπως αποφάσισε η Ουέφα, τα υπόλοιπα 30 λεπτά του ματς συν τις καθυστερήσεις θα παιχτούν το πρωί της Παρασκευής στις 11:00 ώρα Ελλάδος.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Ατρόμητο που εκφράστηκε μέσω του προέδρου της ομάδα Γιώργου Σπανού, ο οποίος τόνισε: “Αν ο Ατρόμητος ήταν ομάδα από πιο προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα δεν μας έτρεχαν να παίζουμε στις 11 το πρωί. Είναι θέμα της ασφαλείας του γηπέδου, συνεπώς την υπαιτιότητα την έχουν οι άνθρωποι της Αλκμαάρ. Σαν Ατρόμητος θα προσφύγουμε σε κάθε νόμιμη δυνατή ενέργεια προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας”.

Στα του αγώνα, από το ξεκίνημα φάνηκε πως αυτό το ματς ήταν… διαφορετικό από όλα τα άλλα. Μόλις στο 2ο λεπτό η ολλανδική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Χένρικσεν είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα τον Ούμπιντες.

Ο Ατρόμητος έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει νωρίς προβάδισμα αλλά ο Παπαδόπουλος αστόχησε στο 19΄, στο πέναλτι που κέρδισε ο Ναπολεόνι.

Τελικά η ελληνική ομάδα πήρε το προβάδισμα στο 53΄ όταν μετά το σουτ του Καραγκούνη η μπάλα βρήκε στον Εστεμπάν και στο δοκάρι για να έρθει ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά να την στείλει στα δίχτυα.

Στο υπόλοιπο του ματς ο Ατρόμητος θέλει άλλα δύο γκολ για να προκριθεί στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άλκμααρ (Χέρτιαν Βέρμπεεκ): Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βιεργκέβερ, Γκουβελέου, Βάουτενς, Γκουντέλι, Ελμ, Χένρικσεν, Μπέρενς, Γκούντμουνσον, Γιόχανσον (54’ Μπέγκουινς).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.
atch?v=Tq2KJbyzKI8