Νέα διάσταση στο θάνατο του Ασλάνη- Το τελευταίο αντίο

Μια ημέρα πριν ο Μιχάλης Ασλάνης οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, μια νέα διάσταση της υπόθεσης έρχεται να προκαλέσει ερωτήματα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι το μεσημέρι της Τετάρτης. Η προσωρινή αιτία θανάτου του είναι το πνευμονικό οίδημα, το οποίο μπορεί να προκλήθηκε είτε από παθολογικά αίτια είτε από κατανάλωση χαπιών.

Το Σάββατο στις 11:00 στη Χαλκίδα όπου γεννήθηκε θα γίνει η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας δεν έχει αποκλειστεί, ούτε όμως αυτό του θανάτου από παθολογικά αίτια. Η οριστική αιτία θα βρεθεί όταν βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Και ενώ το τοπίο για το τι προκάλεσε το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη δεν έχει ξεκαθαρίσει, ένας άνδρας μυστήριο έρχεται να δώσει χαρακτηριστικά θρίλερ στην υπόθεση.

Ο άνδρας μυστήριο

Πρόσωπα που γνώριζαν καλά τον Μιχάλη Ασλάνη και βρέθηκαν έξω από το ατελιέ και το σπίτι του μόλις έμαθαν το τραγικό νέο, μίλησαν – όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της Espresso – για έναν άνδρα, που συνεργαζόταν με το σχεδιαστή και κινούνταν στο σημείο πριν γίνει γνωστή η θλιβερή είδηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, βρέθηκε και μέσα στο διαμέρισμα πριν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άνδρας – μυστήριο έφτασε στο διαμέρισμα της Σκουφά 21 πριν από την Αστυνομία και μπήκε στο σπίτι πριν αυτό αποκλειστεί.

Από το σπίτι, όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, ελέχθη πως έλειπε η ταυτότητα του Μιχάλη Ασλάνη και γι’ αυτό άργησε η ταυτοποίηση του θύματος. Επίσης, έχουν χαθεί έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Πηγή: NewsIt.gr

Το τελευταίο αντίο

Ρεπορτάζ: Τρυφίδου Ελεάννα

Από το e-nikos.gr

Στη Χαλκίδα, την πόλη από την οποία ξεκίνησε ο Μιχάλης Ασλάνης με τρύπια παπούτσια πριν από χρόνια για την Αθήνα, θα πουν το τελευταίο αντίο στις 11.00 το πρωί φίλοι και συνεργάτες στο χαμογελαστό παιδί της μόδας.

Τα πρώτα αποτελέσματα μετά τη νεκροψία-νεκροτομή δείχνουν ως προσωρινή αιτία θανάτου του σχεδιαστή μόδας το πνευμονικό οίδημα. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν το πνευμονικό οίδημα προήλθε από παθολογικά αίτια ή από χάπια που κατανάλωσε ο Μιχάλης Ασλάνης. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα ολοκληρωθούν μετά από περίπου ένα μήνα θα δώσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Μέρα με τη μέρα αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες του σχεδιαστή που άφησε τη σφραγίδα του στην ελληνική μόδα για τουλάχιστον 40 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη ο Μιχάλης Ασλάνης έστειλε ένα μήνυμα στη βαφτιστήρα του λέγοντας της “πόσο την αγαπά και του λείπει”. Ο επί 22 χρόνια δικηγόρος του Αντρέας Γαβαλάς που μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star δήλωσε ότι τα χρέη του Μιχάλη Ασλάνη προς το δημόσιο έφταναν τις 180.000 ευρώ ενώ είχαν συμφωνήσει ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα ρύθμιζαν τις οφειλές. Ο ίδιος επανέλαβε πολλές φορές ότι ο πελάτης του, με τον οποίο διατηρούσε και φιλική σχέση, σχεδίαζε με ανυπομονησία την νέα του επίδειξη μόδας που θα γινόταν με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων του στον χώρο της μόδας, στις αρχές Οκτωβρίου, και δεν έδειχνε καμία πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Ο κόσμος της μόδας εξακολουθεί να δηλώνει συγκλονισμένος με τον θάνατο του ΜΙχάλη Ασλάνη και δεν είναι λίγοι όσοι δηλώνουν στις κάμερες ότι το τελευταίο διάστημα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πόσοι όμως από αυτούς όλο αυτό το διάστημα σήκωσαν έστω και μια φορά το τηλέφωνο για να μάθουν τι κάνει; Πόσοι από αυτούς τον είχαν επισκεφθεί; Πόσοι τον είχαν καλέσει για να περάσει λίγες ώρες με παρέα; Το σίγουρο είναι ότι στη Χαλκίδα θα δούμε σύσσωμη τη σόουμπιζ να φοράει μαύρα και να δακρύζει μπροστά στις κάμερες “για τον γλυκό και ευγενικό Μιχάλη”. Αν κάποιος από όλους αυτούς είχε κρατήσει έστω και λίγο το χέρι τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Όσο για την εναπομείνασα περιουσία του Μιχάλη Ασλάνη, υπάρχει ακόμα το θρυλικό σπίτι της Μυκόνου το οποίο νοίκιαζε τα τελευταία χρόνια προκειμένου να έχει κάποιο εισόδημα. Οι τρεις αδελφές του θα του πουν το τελευταίο αντίο το Σάββατο αν και ο ίδιος είπε εδώ και πολύ καιρό το τελευταίο αντίο στην ίδια τη ζωή.

Πηγή: Real.gr