Οι ωραίες που ανέδειξε ο Ασλάνης

Φτιαγμένος από υλικό που αγαπούσε το ωραίο ο Μιχάλης Ασλάνης, διέκρινε την ομορφιά όπου και αν τη συναντούσε. Πολλές είναι οι διάσημες σήμερα και λαμπερές κυρίες που ο ίδιος ανέδειξε πρώτα βλέποντας και μετά λούζοντας τες στο φως.

Η Βάσια Παναγοπούλου επισκέφτηκε το μαγαζί του για να ψωνίσει, όταν την είδε και την έπεισε να δουλέψει ως μοντέλο. Ήταν μάλιστα αυτός που την γνώρισε στον Γιάννη Δαλιανίδη και την έκανε πρωταγωνίστρια στα περιβόητα «Λιονταράκια» του. Την Κουλιανού, την είδε, έφηβη, σε ένα λεωφορείο. Την μόλις 13ετών Ίνα Λαζοπούλου, την κυνηγούσε σχεδόν για να τη βγάλει στις πασαρέλες του.

Φοιτήτρια τη Μιμή Ντενίση την αποθέωνε στα ντεφιλέ του. Όσο για τις υπόλοιπες ωραίες; Στην Espresso είχε ο ίδιος πει: «… την Τζένη Μπαλατσινού την γνώρισα το ’90 που είχε βγει Σταρ Ελλάς, όπως και τη Μαρίνα Πούπου ως εστεμμένη. Τη Βίκυ Καγιά την ξέρω από δεκαέξι ετών, όπως και την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η Τζούλια ήρθε στο ατελιέ μου. Ήταν ένα πανέμορφο πλάσμα, που μου μιλούσε και χαμήλωνε τα μάτια… Όταν η Βίκυ Καγιά ήρθε να κάνει fitting, ήρθε όλο το προσωπικό και μου είπε ότι δεν έχουν συναντήσει μεγαλύτερη επαγγελματία. Ήταν απόλυτα συνεπής. Πριν όμως από αυτές υπήρχε μια πολύ αγαπημένη γενιά, η δική μου. Ήταν η εποχή που μεσουρανούσε η Μπέλα Αδαμοπούλου, η Λάουρα Χατζηβαγγέλη, η Ρένα Αποστολίδη. Όλα τους αλησμόνητα κορίτσια».

Έχοντας πάντα τις γυναίκες ως έμπνευση, μούσες και λόγο δημιουργίας, η τελευταία του αγάπη δόθηκε στην πανύψηλη και τόσο ντελικάτη Χριστιάννα Γαργαροπούλου.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr