ΤΕΛΙΚΟ: Ατρόμητος – Άρης 2-0

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

91′ Άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Καραγκούνης βρέθηκε απέναντι στον Διούδη αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε.

83′ Ο Δημούτσος στη θέση του Μπρίτο.

80′ Κίτρινη κάρτα στον Διούδη.

75′ Ο Νάστος στη θέση του Ταυλαρίδη.

72′ Ο Καρασαλίδης στη θέση του Ηρακλή.

71′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μανιάς υποδέχτηκε εξαιρετική τη μπάλα αλλά το σουτ του έφυγε μακριά από την εστία του Τσενάμο.

68′ Ο Θανάσης Καραγκούνης στη θέση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

67′ Κίτρινη κάρτα στον Άρη.

64′ Φωνάζει για πέναλτι ο Άρης. Ο Αγγελούδης βρήκε τον Τάτο μέσα στην περιοχή, ο Ταυλαρίδης τον ανέτρεψε από πίσω αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι.

62′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Ο Ιγκλέσιας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης με εντυπωσιακό τρόπο απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

61′ Ο Μανιάς στη θέση του Καραγκούνη.

59′ Τρομερή ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο έδωσε έτοιμο γκολ στον Ναπολεόνι αλλά ο Ιταλός κατάφερε να ασοχήσει σε κενό τέρμα.

50′ 
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

49′ Κίτρινη κάρτα στον Τσουμάνη.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

46′ O Τριανταφυλλάκος στη θέση του Οικονομόπουλου.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

38′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Ο Ναπολεονί δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων. Έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Διούδη.

33′ Κίτρινη κάρτα στον Κύργια.

32′ Ωραία συνεργασία των παικτών του Άρη, με τον Ουντότζι να σουτάρει αλλά ο Τσενάμο μπλόκαρε.

30′ Κίτρινη κάρτα στον Οικονομόπουλο.

29′ Αντεπίθεση του Άρη με τον Αγγελούδη ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει εστία.

28′ Σέντρα του Γιαννούλη, η κεφαλιά του Παπαδόπουλου έφυγε άουτ.

26′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, οι παίκτες του οποίου φωνάζουν για πέναλτι. Ο Ναπολεόνι γύρισε τη μπάλα στον Παπαδόπουλο αλλά ο Ηρακλής σταμάτησε το πλασέ του έμπειρου επιθετικού.

22′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Μετά από κόρνερ, ο Διούδης έδιωξε άσχημα με γροθιές, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ουντότζι και κατέληξε στα δίχτυα του Άρη.

13′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο βρήκε αμαρκάριστο τον Ναπολεόνι, ο Ιταλός πέρασε τον Διούδη αλλά από πλάγια θέση σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Σέντρα στον αγώνα

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Άρης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης (61′ Μανιάς), Οικονομόπουλος (46′ Τριανταφυλλάκος), Τάτος, Αγγελούδης, Ουντότζι, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Ηρακλής.

NewsIt.gr