Σκοτώθηκε σε τροχαίο “ο γιατρός του Πόρου”…

Μια φοβερή καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά από μήνυμα αναγνώστη του “Μακελειό”, το οποίο αφορά στο τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον πρώην δήμαρχο Πόρου, Στέλιο Σολομωνίδη.

Η καταγγελία έχει ως εξής:

“Καλησπέρα σας

Ένα μεγάλο μπράβο για το έργο σας στην δημοσιογραφία.

Θέλω να αναφερθώ στο θανατηφόρο τροχαίο του πρώην δημάρχου Σωλομονιδη . Μεταφέρθηκε με αγροτικό στο κέντρο υγείας από έλλειψη οδηγού εν έτη 2013

Ένας άνθρωπος ιατρός όπου έχει σώσει ανθρώπινες ζωές στο πανέμορφο νησί μας τον Πόρο .

Κανείς δεν σχολίασε την έλλειψη οδηγού ΝΤΡΟΠΗ!!

Με εκτίμηση

Νικόλας”

O Στέλιος Σολομωνίδης, απεβίωσε το απόγευμα της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 83 ετών. Ειρωνεία της τύχης είναι πως ο ίδιος ήταν γιατρός του νησιού και είχε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Στέλιος Σολομωνίδης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πίσω από το δημοτικό κατάστημα του Δήμου Τροιζηνίας στον Γαλατά, και έπεσε πάνω σε βιτρίνα καταστήματος, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος άλλος από το ατύχημα. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, όταν οι περαστικοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ο Στέλιος Σολομωνίδης είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του. Δεν ήταν σίγουρο όμως πως ήταν ήδη νεκρός…

Ο πρώην Δήμαρχος Πόρου, μεταφέρθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στο Κ.Υ. Γαλατά, οπού διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Το αν πέθανε πριν ή κατά την διάρκεια της μεταφοράς του με την καρότσα δεν έχει γίνει γνωστό. Πάντως όπως αναφέρει και στην καταγγελία του ο αναγνώστης του Μακελειό, είναι απαράδεκτο εν έτη 2013 να μην υπάρχει οδηγός ασθενοφόρου για να οδηγήσει το όχημα και να μεταφέρει τους ανθρώπους σωστά και με ασφάλεια στο νοσοκομείο.

Πηγή: Makeleio.gr

Ο Δήμος Πόρου, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Με ιδιαίτερη θλίψη σας κάνουμε γνωστό ότι απεβίωσε αιφνιδίως σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013, στις 20.00 το βράδυ ο προσφιλής σε όλους μας, πρώην Δήμαρχος Πόρου και ιατρός Στέλιος Σολομωνίδης.

     Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου, σεβόμενοι την μακρά και πολλαπλή προσφορά του, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

     Με αφορμή το αδόκητο αυτό γεγονός, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πόρου συγκάλεσε κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την  Τετάρτη, όπου καθορίστηκαν οι τιμές που θα αποδοθούν στον εκλιπόντα».

Η κηδεία του εκλιπόντος  θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου, Πόρου.

Ο Στέλιος Σολομωνίδης, διετέλεσε Δήμαρχος Πόρου, από το 1975 μέχρι το 1990.

Πέρσι τον Ιούλιο, ο Δήμος Πόρου τίμησε τον Στέλιο Σολομωνίδη σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο Συγγρού.

Πηγή: Porosnews.gr