ΗΠΑ: Κατασκεύασε το πιο απειλητικό… γραμματοκιβώτιο σε σχήμα Magnum 44!

Ένας Αμερικανός που –υποθέτουμε- ότι αγαπά παθολογικά τα όπλα φρόντισε να κάνει τη ζωή εύκολη(;) στους ταχυδρόμους της περιοχής του – κατασκευάζοντας ένα γιγαντιαίο γραμματοκιβώτιο σε σχήμα… περιστρόφου Magnum 44 για να ξέρουν σίγουρα ότι βάζουν την αλληλογραφία του στο σωστό σπίτι!

Ο Ρότζερ Μπούτσκο, 59 ετών, που διαμένει κοντά στο Νιού Τζέρσι, επιπλοποιός στο επάγγελμα, πέρασε μερικές ώρες κάθε μέρα επί τέσσερις μήνες για να κατασκευάσει και να τοποθετήσει το γραμματοκιβώτιο με το σχήμα του πιο ισχυρού όπλου στο κόσμο (όπως έλεγε ο «Ντέρτι Χάρι»).

Αν και δηλώνει υποστηρικτής του δικαιώματος οπλοκατοχής και οπλοχρησίας (όχι ότι μας εκπλήσσει αυτό…), υποστηρίζει ότι το γραμματοκιβώτιο – Magnum δεν πρόκειται για κάποιου είδους πολιτική δήλωση υπέρ της οπλοκατοχής, αλλά περισσότερο για μια προσπάθεια να επιδείξει την δεξιοτεχνία του.

«Το έβαλα εκεί έξω για να πάρω καμιά δουλειά και γιατί χρειαζόμουν ένα νέο γραμματοκιβώτιο», είπε σε τοπικά ΜΜΕ.

Man makes letterbox shaped like .44 Magnum revolver

Το όπλο, που βασίζεται στο δικό του Smith Weston, είναι κατασκευασμένο από ξύλο και σωλήνες PVC.

Πέρα από ένα περιστατικό όπου κάποιοι πέταξαν αυγά στο γραμματοκιβώτιο, οι φανατικοί της οπλοκατοχής του έκαναν μόνο φιλοφρονήσεις για το… έργο τέχνης του όπως είπε.

«Τουλάχιστον 500 άνθρωποι το έχουν ήδη βγάλει φωτογραφία» δήλωσε ο Μπούτσκο όλος υπερηφάνεια. «Ξετρελάθηκαν. Δεν το έχει κακοχαρακτηρίσει κανείς ακόμη, εκτός από ένα βράδυ που κάποιοι του πέταξαν αυγά» πρόσθεσε.

«Είμαι τυχερός. Περίμενα ότι όλοι θα με μισήσουν, αλλά όπως αποδεικνύεται όλοι με αγαπούν» σημειώνει. Τώρα, δεν ξέρουμε αν οι ταχυδρόμοι αισθάνονται άνετα όταν βάζουν την αλληλογραφία του 59χρονου μέσα στην τεράστια κάννη…

Πηγή: http://www.skai.gr0